• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim acaba ?!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.573
503
323
Merhabalar
Gecen ay 20 subatta adet oldim 25 subat tarihinde bitti adetim bu ay inanilmaz sancim var goguslerde hassasiyetim ve agri var ama 23 martta gebelik testi yaptim tek cizgi cikti bugun de acaba kanda mi baktirsam diyorum ama korkuyorum negatif gorurum diye . Boyle adet sancisi gibi sanci yasayip hamile olduguby ogrenen varmi ? Ayrica 4 gun once kahverengi bi akinti geldi idrar testinde tek cizgi gordugum icin korkuyorum simdi kanda baktirmaya sizinde boyle bir durum oldu mu acaba

Canım test yapsana çıkar şimdi emin ol gebe gibisin ☺️☺️

Canım test yapsana çıkar şimdi emin ol gebe gibisin ☺☺
Insallah korkuyorum devamli gidip bakiyorum birsey yok adet olacakmisim gibi his cok fazla var bugun bi yapayim o zaman umarim negatif cikmaz 🙏 ayin 23 unde tek cizgi cikmisti gebelik varsa bile o an oyle gozukmesi normal mi

Insallah korkuyorum devamli gidip bakiyorum birsey yok adet olacakmisim gibi his cok fazla var bugun bi yapayim o zaman umarim negatif cikmaz 🙏 ayin 23 unde tek cizgi cikmisti gebelik varsa bile o an oyle gozukmesi normal mi
Tabiki de cnm ben bi ara kimyasal gebelik geçirmiştim ve test yaptım negatif çıktı iki gün bekledim hatta bir gün dü yaptım silik çıktı .. suan çıkar bence ☺️

Tabiki de cnm ben bi ara kimyasal gebelik geçirmiştim ve test yaptım negatif çıktı iki gün bekledim hatta bir gün dü yaptım silik çıktı .. suan çıkar bence ☺
O zaman bugun kesin yaptiriyorum test tesekkur ederim boyle adet sancilari normal mi gebelikte

Normal oluyor sokulucekmissin gibi.
evet aynen öyle oluyor bi korkuyla gidip bakıyorum her defasında birşey yok Allah tan. öğlen gidip yapacağım şuan işteyim inşallah hayırlısı olur Rabbim den

• Beğen
Reactions: H M
EA13BBD1-6A2E-4021-9D57-7D4104BAD4B3.jpeg

Negatif çıktı sonuç inanılmaz moral bozukluğu yaşıyorum gerçekten ve neden gecikti anlamadım :(((

Back