• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goknurcelk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
85
40
3
28
Arkadaşlar eşimle 5 6 aydır bebek istiyoruz bende mantar enfeksiyonu vardı doktor icinde 3 tane fitil olan kabsul krem ve 3 tane 2 gunluk hap verdi bunlari kullandm ve adetim bitti iliskiye girdik son adetim 8 marttaydı suan adetime 8 9 gun var gögüslerimde hassasiyet ve belimde agrı var adet olmak istemiyorum bi bebegim olsun cok istiyorum hamileligi arttırıcak her turlu pozisyonu denedik 10 15 dakika yatar durumdada durdum ama olmuyor iliski sıklıgımız pek olmuyo aslnda adetimden sonra ful diger adetime kdr iliskiye girmiyoruz kopuk kopuk yani bu ay ins adet gormem ama belirtiler onu gosteriyor :( bana onerebiliceginiz bisey varmı lütfen özel olarak da yazabilirsiniz

Arkadaşlar eşimle 5 6 aydır bebek istiyoruz bende mantar enfeksiyonu vardı doktor icinde 3 tane fitil olan kabsul krem ve 3 tane 2 gunluk hap verdi bunlari kullandm ve adetim bitti iliskiye girdik son adetim 8 marttaydı suan adetime 8 9 gun var gögüslerimde hassasiyet ve belimde agrı var adet olmak istemiyorum bi bebegim olsun cok istiyorum hamileligi arttırıcak her turlu pozisyonu denedik 10 15 dakika yatar durumdada durdum ama olmuyor iliski sıklıgımız pek olmuyo aslnda adetimden sonra ful diger adetime kdr iliskiye girmiyoruz kopuk kopuk yani bu ay ins adet gormem ama belirtiler onu gosteriyor :( bana onerebiliceginiz bisey varmı lütfen özel olarak da yazabilirsiniz
Tatlim oncelikle yasin kac bilmiyorum ama iliski azligi neden anlayamadim..ama solgar cuha cicegi yagi kapsulu solgar evening primrose oil mutlaka hergun bir tane 500mg icerigi olandan kullan dogurganligi artiriyor

Tatlim oncelikle yasin kac bilmiyorum ama iliski azligi neden anlayamadim..ama solgar cuha cicegi yagi kapsulu solgar evening primrose oil mutlaka hergun bir tane 500mg icerigi olandan kullan dogurganligi artiriyor
23 yasındayım tesekkur ederim arastırıcam :/

Öncelikle stres yapmayin ve 2 gun de bir iliski deneyin.

Merhabalar 2 aydır 5 gün erken adetim geliyodu düzensiz oldu bu ay ise olmadım 3 gün gecikti acaba hamilemiyim kendim test yapsam çıkar mı acaba

Çıkar 3 gün gecikmiş adetiniz

Arkadaşlar eşimle 5 6 aydır bebek istiyoruz bende mantar enfeksiyonu vardı doktor icinde 3 tane fitil olan kabsul krem ve 3 tane 2 gunluk hap verdi bunlari kullandm ve adetim bitti iliskiye girdik son adetim 8 marttaydı suan adetime 8 9 gun var gögüslerimde hassasiyet ve belimde agrı var adet olmak istemiyorum bi bebegim olsun cok istiyorum hamileligi arttırıcak her turlu pozisyonu denedik 10 15 dakika yatar durumdada durdum ama olmuyor iliski sıklıgımız pek olmuyo aslnda adetimden sonra ful diger adetime kdr iliskiye girmiyoruz kopuk kopuk yani bu ay ins adet gormem ama belirtiler onu gosteriyor :KK43: bana onerebiliceginiz bisey varmı lütfen özel olarak da yazabilirsiniz

Back