Hamilemiyim acaba???

zilan0262

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Arkadaşla son on gündür hamile kalmaya çalışıyorum. adetime son 12 gün kaldı ama göğüslerim agiriyor ruh halim tuhaflasti vücut ısım yükseldi gerçi bunlar adet öncesi belirtiler gibi ama nasıl anlayabilirim hamile olup olmadığımı

Bu kadar hızlı belirti biraz fazla olmuş. Hamilelik yolu beklerken en zor ama en olması gereken şey sabırlı olmaktır. Tavsiye ederim.

test yaparak anlayabilirsin

Biraz daha bekleyin adetinize bir kaç gün kala kan testi verebilirsiniz. Hamilelik belirtileri adet belirtileri ile neredeyse aynı. Ya da adetinizin geçmesini bekleyip kan testi verin.Kesin sonuç elde edersiniz ...

Daha yeni yumurtlamissin bismillah hele bi o yumurta dollensin rahme düşsün tutunsun beta hcg salgilasin ondan sonra hamile olup olmadığın belli olur. O zamana kadar da zaten belirti vermez. Korunmayi bıraktığın icin de ağrı yasiyor olabilirsin

Son düzenleme:
Hamilelik belirtisi icin cok erken belirtiler bunlar. Yumurtlama sürecinde olabilirsin. Akintin varmi? Bende ayni belirtileri yumurtlama zamaninda yasiyorum. Ama bende bu belitiler bos cikiyor malesef :( iki senedir hamile olmayi bekliyorum. Insallah sen kisa zamanda iyi haberi alirsin:)

benim adetime daha 15 gun vardı goguslerim buyumeye acımaya basladı imkansız degil bu durum yani herkesde belirtiler cok farklı oluyor kendinizdeki degisimleri siz daha iyi anlayabiliriniz supheniz varsa biraz daha bekleyin test yapın

Anlayamazsınız.. belirtiler o kadar kısa sürede kendini göstermez bu kadar üzeri ne düşüp kendinizi dinler herşeyden bir anlam çıkarırsanız stres olursunuz olacağı varsa da olmaz sabredin regl gecikince zaten test yapacaksınız belli olacak olup olmadığı o kadar zaman önceden öğrenme isteği neden? zamanını bekleyin rahat olun. Regli gününde ya da gecikince test yapın.

Tam hamile kalabileceğiniz dönemdesiniz, kendinizi gerip strese sokmayın.
Bol bol çalışın.

Kasıklarda batma olmuştu bende. Reglime 4-5 gün kala evde test yaptım ve pozitif çıkmıştı. Stres yapmamanız şart..

Belki adet sonrası hemen yumurtlamıssınızdır. Yinede döngünüze bir iki gün kala kan verin net sonucu alın. Sonuç negatifse üzülmemek adına bir test alıp yapabilirsiniz. Erken gebelik testlerinden.

KK olarak tıpta devrim yaptık. Test yapmadan hamile olup olmadığına tanı koyuyoruz.:halay: Bacım eczanede satılan testi var sağlık ocağında yapılan kan testi var doktorlar ultrasondan bakıyor. En sağlıklısı adet günün 10 gün geçince bi doktora git. :kahve:

adete 12 gun kala belirti olmaz nerdeyse yumurtlama zamanları hatta bu belirtiler yumurtlama bile olabilir istiyorsanız inşallah olur en kısa zamanda ama belirti için biraz daha sabredin adete bi kac gun kala gibi..

Arkadaşla son on gündür hamile kalmaya çalışıyorum. adetime son 12 gün kaldı ama göğüslerim agiriyor ruh halim tuhaflasti vücut ısım yükseldi gerçi bunlar adet öncesi belirtiler gibi ama nasıl anlayabilirim hamile olup olmadığımı

böyle her adet döneminde kendinizi dinleyecekseniz işiniz zor bence...

3 kuruş verip test yaptırmak varken neden böyle saçma konular açıyorsunuz. İnternette bununla ilgili çok konu var açıp okuyun belirtiler ne zaman başlar vs

Canim sabret. Yumurtlama döneminde olduğun için böyle belirtilerin olablir. Sen çalışmalara devam et. ;) adetin 2 gun geçsin test yaparsın şu an çok erken zaten varsa çıkmaz.

Back