Hamilemiyim 48.Gün!! ( Deneyimli arkadaşlar lütfen bilgi verebilir mi? )

fiyakalihatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
132
48
Arkadaşlar merhaba;

Adet düzensizliğim var 35 günde bir adet oluyordum normalde.. 3 aydır bebek istiyoruz fakat henüz başarılı olamadık :/

Adet Tarihlerim iyicene karıştı sorun ne anlamadım. (Adetlerim 6 7 gün sürüyor)

Temmuz 4
Ağustos 9 (35)
En son Eylül 20 (42gün) hamilemiyim dedim acaba ertesi gün hasta oldum

EKİMDE 10 da hamile kalabilmek için doktora gittik eşimle.. Ultrason muayenesinde bir problemin olmadığını söyledi. Bana adet söktürücü tarlusal verdi. Adetin 3.günü benden bir dizi testler istedi eşimdende sperm testi istedi. Fakat ben adet söktürücüyü kullanmadım ve normal yollardan adet görmeyi bekledim. Bu arada internetten aldığım ovülasyon testlerinide Ekim ayında kullanmaya başladım. EKİM 21 de ilk defa KOYU bir şekilde KIRMIZI çizgi gördüm. O gün yumurtlama günümüzdü sanırım.
Apar topar sabahında bir birleşme yaşadık. Ertesi gün KOyu çizgi ortadan kayboldu sanırım yumurtlama günü bitmişti.
Her neyse kızlar bildiğim kadarıyla adet ne kadar düzensiz olursa olsun yumurtlama gününden 14 gün sonra hasta olmamız gerekmiyormu ?? Yumurtlama günüme göre 4 KASIM günü adet olmam gerekiyor. (Son adetimden 46 gün sonra yani) fakat bugün 48.gün ve hala adet olmadım. İdrar testi NEGATİF. Eylül 20 den buyana adet değilim ve adet düzensizliğim en son 42 gün olunca hamileyim de diyemiyorum kendime en az 15 tane idrar testi yaptım negatif negatif. Bazen halüsilasyon bile görüyorum çift çizgi yi ama sonra olmadığının farkına varıyorum :) çok canım sıkılıyor.

Yarın kan testi yaptıracağım fakat negatif çıkarsa moralim çok bozulacak. Bugün ovülasyon testi yaptım 2.çizgi koyu çıktı ne demek bilmiyorum kafam karıstı.. Sizin düşünceleriniz nedir.? Bu deneyimi yaşayan oldu mu ?

Son düzenleme:
X