Adetleriniz düzenliyse yumurtlama kanaması olabilir. Yerleşme kanaması adete yakın olurMerhaba kızlar bir haftaya yakındır çocuk düşünüyoruz. Bu sabah pembeye yakın bir kaç damla kanamam oldu bu yerleşme kanaması olabilir miiiiadet dönemime daha15 gün var
Adet döndüm bazen 25 günde bir bazen 23 günde bir olabiliyor. Yumurtlama kanaması ne oluyor ilk defa duyuyorumAdetleriniz düzenliyse yumurtlama kanaması olabilir. Yerleşme kanaması adete yakın olur
Adetim yeni bitmişti bir haftadır ovulasyon dönemindeyim bugün yumurtlama günüm çok fazla bilgim yok eğer bunu soruyorsanızOlabilir. yumurtlama üzerinden kaç gün geçti peki
Adetleriniz düzenliymiş. Ayrıca diğer mesajı da okudum yumurtlama gününüzmüş. Yerleşme kanaması hemen olmaz. Yumurta çatlarken bazen ufak tefek lekelenmelere neden olabilir internette de araştırabilirsinizAdet döndüm bazen 25 günde bir bazen 23 günde bir olabiliyor. Yumurtlama kanaması ne oluyor ilk defa duyuyorum
Bugün yumurtlama gününüz ise büyük ihtimalle yumurtlamadan dolayı görülen bir kanamadır bu bugünleri iyi değerlendirin. Hamile kalma şansınız daha yeni oluşmuş.Adetim yeni bitmişti bir haftadır ovulasyon dönemindeyim bugün yumurtlama günüm çok fazla bilgim yok eğer bunu soruyorsanız
Yaaa sen hamile misin canımOlabilir. yumurtlama üzerinden kaç gün geçti peki
Teşekkür ederim yanı bu günden sonra mı denememiz gerekiyorBugün yumurtlama gününüz ise büyük ihtimalle yumurtlamadan dolayı görülen bir kanamadır bu bugünleri iyi değerlendirin. Hamile kalma şansınız daha yeni oluşmuş.
Yumurta catlaması ne demek oluyorAdetleriniz düzenliymiş. Ayrıca diğer mesajı da okudum yumurtlama gününüzmüş. Yerleşme kanaması hemen olmaz. Yumurta çatlarken bazen ufak tefek lekelenmelere neden olabilir internette de araştırabilirsiniz
Yanlış kişiye yazdınız sanırım ben ilk defa 0ye oldum bugün ilk konumu açtım ☺Yaaa sen hamile misin canımsen ve birkaç kişiyi hep gözlüyordum insallah hamile kalırlar diye. Çok sevindim hayırla kucağına al inşallah
Yok manyakprenses kullanicısinin yorumuna cevap vermiştim benYanlış kişiye yazdınız sanırım ben ilk defa 0ye oldum bugün ilk konumu açtım ☺
Evet canım çok şükürYaaa sen hamile misin canımsen ve birkaç kişiyi hep gözlüyordum insallah hamile kalırlar diye. Çok sevindim hayırla kucağına al inşallah
Takviminizde yumurtlama günlerini gösteririr o günlerde ilişkiye girmeniz gerekir işteTeşekkür ederim yanı bu günden sonra mı denememiz gerekiyor
Önce bir jinekoloğa gidin.Merhaba kızlar bir haftaya yakındır çocuk düşünüyoruz. Bu sabah pembeye yakın bir kaç damla kanamam oldu bu yerleşme kanaması olabilir miiiiadet dönemime daha15 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?