Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyiimm 🧐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uyumsuzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
174
119
23
27
Merhaba kızlar bir haftaya yakındır çocuk düşünüyoruz. Bu sabah pembeye yakın bir kaç damla kanamam oldu bu yerleşme kanaması olabilir miiii adet dönemime daha15 gün var

Merhaba kızlar bir haftaya yakındır çocuk düşünüyoruz. Bu sabah pembeye yakın bir kaç damla kanamam oldu bu yerleşme kanaması olabilir miiii adet dönemime daha15 gün var
Adetleriniz düzenliyse yumurtlama kanaması olabilir. Yerleşme kanaması adete yakın olur

Adet döndüm bazen 25 günde bir bazen 23 günde bir olabiliyor. Yumurtlama kanaması ne oluyor ilk defa duyuyorum
Adetleriniz düzenliymiş. Ayrıca diğer mesajı da okudum yumurtlama gününüzmüş. Yerleşme kanaması hemen olmaz. Yumurta çatlarken bazen ufak tefek lekelenmelere neden olabilir internette de araştırabilirsiniz

Adetim yeni bitmişti bir haftadır ovulasyon dönemindeyim bugün yumurtlama günüm çok fazla bilgim yok eğer bunu soruyorsanız
Bugün yumurtlama gününüz ise büyük ihtimalle yumurtlamadan dolayı görülen bir kanamadır bu bugünleri iyi değerlendirin. Hamile kalma şansınız daha yeni oluşmuş.

Adetleriniz düzenliymiş. Ayrıca diğer mesajı da okudum yumurtlama gününüzmüş. Yerleşme kanaması hemen olmaz. Yumurta çatlarken bazen ufak tefek lekelenmelere neden olabilir internette de araştırabilirsiniz
Yumurta catlaması ne demek oluyor

Merhaba arkadaşlar bende cuma ve cumartesi kahverengi akıntı oldu ovulasyon günü öncesi yerleşme kanaması olma ihtimali var mı 5 senelik evliyim ama çocuğumuz olmuyor tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim

Önce bir jinekoloğa gidin.
Çok eksik bilginiz var. En iyi o bilgilendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…