How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamilellik

sonak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
2
0
86
İstanbul
Merhaba ben 40 yaşındayım. Ve hamileyim. Şimdi korkuyorum. Vede size sormak istiyorum. Hamilelik sırasında bebekte bir sorun varsa yapılan bütün ne test varsa yapıldığı takdirde anlaşılabiliyor mu?

öncelikle hayırlı olsun.yeni birinin hayatınıza dahil olması çok güzel birşeydir.bütün o testlerde anlaşıldığını iddia ediyor doktorlar fakat o yapılan tetkiklerde olumsuz bir sonuç çıkmadığı halde doğduğunda yemek borusu olmadığı ortaya çıkmıştı annemin iş arkadaşının bebeğinde. yıllardır defalarca ameliyat geçirdi malesef. ama bu çok küçük bir ihtimal. siz canınızı sıkmadan herşey güzel olucak diye düşünün.40 yaş hiç de geç bir yaş değil bence.50-60 yaşında bile sağlıklı bebekler doğurabiliyor kadınlar. evet 35 yaşından itibaren hamileliğin daha tehlikeli olduğu söyleniyor ama siz yapılan tetkiklere güvenin.

benim bi tanıdığımda 42 yaşında doğum yaptı maşallah çok sağlıklı doğdu hiç bir sorunu olmadı bebeğin

hayırlı olsun inşallah hayırlı ve sağlıklı bir bebek olarak doğar merak etmeyin artık biçok insan ilerleyen yaşta doğum yapıyor ve bebekleri çok sağlıklı oluyor :)

hayırlı olsun canım. testleri yaptır ama her zaman olumlu düşün; yoksa çocuğun sağlıklı da olsa, sorunluymuş gibi evhamlara kapılırsın...

Back