• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliyin kaç haftasında ultrason

Peray2011

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
36
0
6
34
İstanbul
Mrb arkadaşlar ben 5 haftalık gebeyim .daha doktora gitmedim.ultrasona ne zaman gidilmesi gerekiyor.kalp atışları ne zsman belli olur

Canm hayırlı olsun öncelikle 5 haftadan sonra kese görünmesi için ultrasona giriyosun 10 gün sonrada kalp atımı için çağırıyorlar. Kasık agrısı lekelenme tarzı şikayetlerin yoksa bir hafta daha bekle öyle git derim ben6 hafta 3 günlük oldum bugün kalp atımını duyduk gecen hafta keseyi gördük

benim kahverengi lekeler olması üzerıne hasteneye gıttım .dr ultrasıondan göremedi. alltan baktı. çok küçük olduğu için tahmini şudur dedi. 3 gün sonra tekrar gel dedi. belimde azdan ağrı var. korkum da var ama . Allah ın dediği olacak. bekleyip göreceğim

benim kahverengi lekeler olması üzerıne hasteneye gıttım .dr ultrasıondan göremedi. alltan baktı. çok küçük olduğu için tahmini şudur dedi. 3 gün sonra tekrar gel dedi. belimde azdan ağrı var. korkum da var ama . Allah ın dediği olacak. bekleyip göreceğim

Ben ilk hamileliyimde kanamam ölmüşdü çok kötü.cok şukur atlatmişdim.2 yaşında kızım var inşallah sende atlatıtsın.şimdi 2ci gebeliyim inşallah aynı sorunu yaşamam

Zaten 5 haftalık çok erken 7-8 hafta olmadan doktorda göremicektir

Back