• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelimiyim kızlarr yardım edermisiniz ?

sulesahin35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
10
2
1
34
İlk gün bende ped ve eşofman onun üstünde bir şey yokken boşalma yaşadı ama banaa değmedi ancak yatağıma sıçramış olabilir. Bu şekilde spermler ölür fakat biz yinede emin olamadık. Yaklaşık bir hafta sonra bende pantolon ve günlük ped onda bir şey yokken sürtünme gibi bir şey oldu ve ve pantalonum ıslanıp nemlendiğini hissettim gibi . Regli günümden yaklaşık 5 gün sonra gerçekleşti bu olay. Psikolojim çok bozuldu evde çamaşır suyu ve limon ile hamilelik testi yapıyorum. Hamile olma durumu var mı ?Ama hiç bir şekilde üzerime boşalmadı sadece zevk suyu pantolonuna degdi üstünden 10 15 gün kadar geçti hala en ufak bi alt karın ağrısında bile hamileyim diye şüpheleniyorum günlük tuvalete gitmem 5 10 kez falan göğüslerimin ucu degilde yanları ağrıyo ama o kadar ağrıma yok alt karınım agrıyor kasıklarım agrımıyor hiç bide belim ağrıyor hafif bi şişlik gibi bişey var karnımda korkuyorum hamileyim diye hiç kahverengi kan falanda gelmedi psikolojik mi oluyor tüm bunlar acaba reglime 12 gün falan var ve bu karın agrısıda böyle gaz agrısı gibi bişey ne yapmam gerekiyor hamilemiyim ?

Back