• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 haftalık oldum ama ben hala hareketlerini hissetmiyorum bu normal mi?

Denizzz1233

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
8
2
1
22
Merhaba hanimlar yine ben
Nasılsıniz... Hanimlar ben bügün 18 haftalık oldum ve allahin izniyle bir kizimiz olacagini ögrendik ama ben hala hareketlerini hissetdmiyorum bu normalmi❤️

Bdv 'lik konu değil ama ..
Normal bir durum. Genelde bebek hareketlerini hissetmek 18-22. haftalar arasında başlar. İlk hamileliğinizse bu süre biraz daha uzayabilir. Endişe etmeyin, doktor kontrollerinizde her şey yolundaysa hareketlerini de yakında hissedeceksiniz

Hayırlı olsun hamilelik anne bebek konusuna taşıtın konunuzu daha çok yorum alırsınız aynı sizin gibi olanlarddan

Hayırlı olsun öncelikle. Ben 22-23den sonra çok ufak hareketler hissediyordum 28den sonra asıl dışardan görünen tekmeler vs başladı sonra da hiç durmadı :) şu an biraz erken sizin için

Merhaba hanimlar yine ben
Nasılsıniz... Hanimlar ben bügün 18 haftalık oldum ve allahin izniyle bir kizimiz olacagini ögrendik ama ben hala hareketlerini hissetdmiyorum bu normalmi❤️
Ben 20+0 da hissetmistim ilk kez 😄 hissedemedim diye takiyordum kafaya ama simdi de Uğur Dündarin kapiyi calmasi gibi yumrukluyo geceleri

Ben 20deyim şuan bende hala hissetmiyorum. Doktor 22 den sonra hissedersin dedi. Bazen kafasını yada ayağını hissediyorum elimle karnımı yokladığımda.

Bdv 'lik konu değil ama ..
Normal bir durum. Genelde bebek hareketlerini hissetmek 18-22. haftalar arasında başlar. İlk hamileliğinizse bu süre biraz daha uzayabilir. Endişe etmeyin, doktor kontrollerinizde her şey yolundaysa hareketlerini de yakında hissedeceksiniz
Anneler kulübüne nasıl üye olabilirimm

Back