Selam kizlar ben hamilelikten subhe ediyorum adet vaktim geldi şimdi kan gelmiyor ama adet agrim var ve her gun dahada artiyor bu agri.sanki şu an kan gelicek gibi hiss ediyorum ama gelmiyor agri da bir turlu gecmiyor.adetim daha gecikmedi 2-3 gun var adetime.boyle agriyip ta hamile kalan varmi
Test 8 martda yapmisdim sonuc negatifdi cok kotu oldum ama belirtim cok fazla.bir daha test yapmaktan korkuyorum. Sendede sanki kan geliyo hissi varmi .ben afedersin tualete gidin ikiniyorum bile kan varsa gelsin diye daha dayanamiyorum bu bitmez adet agrisi bi tutdu ki kan gelmek bilmiyo be arkadasim( peki bu agri ne zaman gecer eyer hamileysem. Bas donmem de var fazlasiyla uyumak istiyorum hep
Test 8 martda yapmisdim sonuc negatifdi cok kotu oldum ama belirtim cok fazla.bir daha test yapmaktan korkuyorum. Sendede sanki kan geliyo hissi varmi .ben afedersin tualete gidin ikiniyorum bile kan varsa gelsin diye daha dayanamiyorum bu bitmez adet agrisi bi tutdu ki kan gelmek bilmiyo be arkadasim( peki bu agri ne zaman gecer eyer hamileysem. Bas donmem de var fazlasiyla uyumak istiyorum hep
Testi yenile korkma. Belki gec dollenmedir. Eger hamileysen o agri hamileligin boyunca ara ara oluyor. Bas donmesi de hamilelik isareti olabilir ya da vucudun yorgun düştüğü icin adet olamiyo olabilirsin. En güzeli korkma, testini yenile.