Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikten önce kullandığınız vitaminler nedir öneride bulunabilir misiniz 😊
Sizin için Maxijuno, eşiniz için Maxigo.. içinde folik asit çinko d vitamini ve daha bir sürü vitamin var.. bebek istiyorsanız mutlaka deneyin. Faydasını gören çok kişi var..
Ben doktoruma söyleyince gerek yok biz folik asit i gebelikte sorun teşkil edene veriyoruz dedi ama şöyle bir şey var ki benim bildiğim kadarıyla gebelik düşünenler 3 ay önceden kullanabilirmiş benim doktorum neden vermedi ki
Ben doktoruma söyleyince gerek yok biz folik asit i gebelikte sorun teşkil edene veriyoruz dedi ama şöyle bir şey var ki benim bildiğim kadarıyla gebelik düşünenler 3 ay önceden kullanabilirmiş benim doktorum neden vermedi ki
Sırf folik asit eksikliğinden çocuğu spina bifida hastası olan arkadaşım var, dr bu durumu gebelik öncesi folik asit takviyesi almamasına bağlamış internetten bende araştırmıştım
Sırf folik asit eksikliğinden çocuğu spina bifida hastası olan arkadaşım var, dr bu durumu gebelik öncesi folik asit takviyesi almamasına bağlamış internetten bende araştırmıştım
İnfo şase kullanıyorum. Ama doktorum hormon tahlilimede baktı bunu verdi içinde folikasit inasatol filan var, farklı bir doktora danışıp ona göre ilacınızı belirleyin bence
Sizin için Maxijuno, eşiniz için Maxigo.. içinde folik asit çinko d vitamini ve daha bir sürü vitamin var.. bebek istiyorsanız mutlaka deneyin. Faydasını gören çok kişi var..
Biz bu reçeteyi uyguladık ve aynı ay hamile kaldın fakat cok güçlü olduğu için pcos veya kisti olanlarda anormal yumurta uyarıyor. Dikkatli olmak lazım şuan kistim var.