- 1 Temmuz 2017
- 32
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Tedirgintety
-
Hamile değilsiniz kesin bilgi
Cok korkuyorum karnım şiş sert birde alt kısmı neden oluyor peki cok korkuyorumHamile değilsiniz kesin bilgi
Deliler gibi pişmanım bunu yaptıgıma aylardır aglıyorum uyku haram terketti beni zaten mal gibi kaldım kullandı kenara attı beni kendini düşündü ben burda yusuf yusufum onun haberi bile yok yeni sevgilisi var iğne ucu kadar hakkım varsa helal etmiyorum inşallah boşa kuruntu yapıyorumdur ıkı kere adet oldum ama şimdi karnımın alt kısmı baya şişti semsert kan testide yaptıramıyorum cok buuuk gunah işledim cok pişmanımSvgilinden ayrildiginda pisman olcaksin heryerini gorup elledigi icin ama tabiki bu bana dusmez sadece snn icin uyarmak istedim pisman olma diye. Hamilelige gelince hamile degilsin ama hic hamile olmicaksin anlamina gelmiyo dikkat et. Bak sen korkuyosun sevgilin korkmuyo zevkine bakiyo. Kendini dusun.
aSvgilinden ayrildiginda pisman olcaksin heryerini gorup elledigi icin ama tabiki bu bana dusmez sadece snn icin uyarmak istedim pisman olma diye. Hamilelige gelince hamile degilsin ama hic hamile olmicaksin anlamina gelmiyo dikkat et. Bak sen korkuyosun sevgilin korkmuyo zevkine bakiyo. Kendini dusun.[/QUOTE
zaten onları okuyunca sapıttım yaŞişlik ne alaka ya benim 20.haftaya kadar karnım filan şişmedi bide adet olmuşsunuz zaten interneti açıp okuyun nasıl hamile kalınır hamile kalınca neler olur hem yeni şeyler öğrenmiş olursunuz
Kan testi neden yaptiramiyorsunuz
Kist o kadar şişer mi
Kan testi yapınca e devlette yaptırdıgın tahlılın adı cıkıyor özelde de nasıl oluyor bilmiyorum
kistin şişlik oluşturması için 20 cm büyüklükte olması lazımN kadar olduğunu bilmiyorum ama evet siser
Canm ben hamile kaldigimi anlamamistim bile. Sen kac kez adet olmussun korkulvak bisey yok. Evet kan testini devlette yaptirirsan kayitta cikar. Ozelde yaptirirsan 100tl fln bzm burda ama gerek yok hamile olamazsin bu sartlarda.a
zaten onları okuyunca sapıttım yabaşlangıcta alt kısmı şişmemişmiydi sizin mantıken olmaz bende biliyorum psikolojim bozuldu hemen genitaş bölgenin üstü şiş ve sert
Özel saglık kabınlerindd yapılır mı şimdi memleketteyim kücük bir yer yaptramam ancak bir hafta sonraİlk,defa duydum,ben özelde yaptırdim birşey olmuyor bence baktirin,bi,yarjn
kistin şişlik oluşturması için 20 cm büyüklükte olması lazım
Canm ben hamile kaldigimi anlamamistim bile. Sen kac kez adet olmussun korkulvak bisey yok. Evet kan testini devlette yaptirirsan kayitta cikar. Ozelde yaptirirsan 100tl fln bzm burda ama gerek yok hamile olamazsin bu sartlarda.
Ilk ayimda cok istiyodum hamileligi ama testler hep negatfti ve adet olmustum. 2.ayimda olmaz diye dusunuyodum akintim artti karnm surekli acikti araba tuttu fln derken suphelendim testte silik 2. Cizgi cikti ve adet olmadim. O yuzden diyorum sen kav kez adet olmussun yani olmasi imkansiz. Adet yerine kahve akinti desen belki dicem ama kirmizi kan gorduysen bebek olsaydi bile duserdi yani o kdr kanamayaAdet mi oldunuz nasıl anlamadınız işte bende bundan korkuyorum ben şu hassas gününden once bilen testlerden yaptım 3 kere nagatifti hep en kadır gecesinden bir gün once yaptm negatifti olsa onda cıkardı olsa demi cok korkuyorum cok moralım bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?