• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikten korkusu

Tedirgintety

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
32
2
1
31
Merhaba ben 17 nisanda adet oldm 28nısan ve 10mayısda bir yakınlaşmam oldu ilişkiye girmedm tam kıyafet üstünden sürtünme oldu 10mayısda olanda sevglm beni eliyle klitorise baskı yaptı elinden zevk suyu varmıydı bilemiyorum cok panık yaptm bundan sonra 16mayısda adet oldum normaldi ağrılı oldu ve pıhtı geldi önemsemedim ama karnım şişiyor sapsarı su gibi akıntı ve sürekli kasıklarımda seyirme vardı hassasiyeti yüksek test yaptım negatifti 5hazıranda doktora gttm karından baktı bana hiçbirsey yok catlamamıs yumurtan var kistin var dedi yine test yaptm negatifti 14hazıranda adet oldum adetin 3.günü tekrar doktora gittim kist yok tertemiz dedi ama bu sefer ki adetim cok aşırı agrı oldu basta kahverengi leke lek geldi snra normale döndü sonra yine kahve rengi oldu btiyor sandm bir anda yine kırmızı oldu ınce uzun bir pıhtı geldı 7 gün sürerdi adetim bu 8 gün oldu ve değişikti bukez hassasiyeti yüksek olan testlerden yaptım negatifti smdıde 3. Adetin ortasndayım sag kasıkta agrı var ve yumurta akı gıbı akıntı geldı yumurtlama akıntısı hamile olsam yumurtlama olmaz dı değil mi ve o kadar test yaptm idrarda doktora gittim cıkardı değil mi cok korkuyorum bu şişlil inmiyor elime geliyor sert sert

Svgilinden ayrildiginda pisman olcaksin heryerini gorup elledigi icin ama tabiki bu bana dusmez sadece snn icin uyarmak istedim pisman olma diye. Hamilelige gelince hamile degilsin ama hic hamile olmicaksin anlamina gelmiyo dikkat et. Bak sen korkuyosun sevgilin korkmuyo zevkine bakiyo. Kendini dusun.

Svgilinden ayrildiginda pisman olcaksin heryerini gorup elledigi icin ama tabiki bu bana dusmez sadece snn icin uyarmak istedim pisman olma diye. Hamilelige gelince hamile degilsin ama hic hamile olmicaksin anlamina gelmiyo dikkat et. Bak sen korkuyosun sevgilin korkmuyo zevkine bakiyo. Kendini dusun.
Deliler gibi pişmanım bunu yaptıgıma aylardır aglıyorum uyku haram terketti beni zaten mal gibi kaldım kullandı kenara attı beni kendini düşündü ben burda yusuf yusufum onun haberi bile yok yeni sevgilisi var iğne ucu kadar hakkım varsa helal etmiyorum inşallah boşa kuruntu yapıyorumdur ıkı kere adet oldum ama şimdi karnımın alt kısmı baya şişti semsert kan testide yaptıramıyorum cok buuuk gunah işledim cok pişmanım

Şişlik ne alaka ya benim 20.haftaya kadar karnım filan şişmedi bide adet olmuşsunuz zaten interneti açıp okuyun nasıl hamile kalınır hamile kalınca neler olur hem yeni şeyler öğrenmiş olursunuz

Svgilinden ayrildiginda pisman olcaksin heryerini gorup elledigi icin ama tabiki bu bana dusmez sadece snn icin uyarmak istedim pisman olma diye. Hamilelige gelince hamile degilsin ama hic hamile olmicaksin anlamina gelmiyo dikkat et. Bak sen korkuyosun sevgilin korkmuyo zevkine bakiyo. Kendini dusun.[/QUOTE
a
Şişlik ne alaka ya benim 20.haftaya kadar karnım filan şişmedi bide adet olmuşsunuz zaten interneti açıp okuyun nasıl hamile kalınır hamile kalınca neler olur hem yeni şeyler öğrenmiş olursunuz
zaten onları okuyunca sapıttım ya:( başlangıcta alt kısmı şişmemişmiydi sizin mantıken olmaz bende biliyorum psikolojim bozuldu hemen genitaş bölgenin üstü şiş ve sert :(

a
zaten onları okuyunca sapıttım ya:KK43: başlangıcta alt kısmı şişmemişmiydi sizin mantıken olmaz bende biliyorum psikolojim bozuldu hemen genitaş bölgenin üstü şiş ve sert :KK43:
Canm ben hamile kaldigimi anlamamistim bile. Sen kac kez adet olmussun korkulvak bisey yok. Evet kan testini devlette yaptirirsan kayitta cikar. Ozelde yaptirirsan 100tl fln bzm burda ama gerek yok hamile olamazsin bu sartlarda.

Adet mi oldunuz nasıl anlamadınız işte bende bundan korkuyorum ben şu hassas gününden once bilen testlerden yaptım 3 kere nagatifti hep en kadır gecesinden bir gün once yaptm negatifti olsa onda cıkardı olsa demi cok korkuyorum cok moralım bozuk
Canm ben hamile kaldigimi anlamamistim bile. Sen kac kez adet olmussun korkulvak bisey yok. Evet kan testini devlette yaptirirsan kayitta cikar. Ozelde yaptirirsan 100tl fln bzm burda ama gerek yok hamile olamazsin bu sartlarda.

Adet mi oldunuz nasıl anlamadınız işte bende bundan korkuyorum ben şu hassas gününden once bilen testlerden yaptım 3 kere nagatifti hep en kadır gecesinden bir gün once yaptm negatifti olsa onda cıkardı olsa demi cok korkuyorum cok moralım bozuk
Ilk ayimda cok istiyodum hamileligi ama testler hep negatfti ve adet olmustum. 2.ayimda olmaz diye dusunuyodum akintim artti karnm surekli acikti araba tuttu fln derken suphelendim testte silik 2. Cizgi cikti ve adet olmadim. O yuzden diyorum sen kav kez adet olmussun yani olmasi imkansiz. Adet yerine kahve akinti desen belki dicem ama kirmizi kan gorduysen bebek olsaydi bile duserdi yani o kdr kanamaya

Back