- 1 Eylül 2014
- 272
- 22
- 33
- Konu Sahibi hayattaolan
-
amin ınş. Herhangi bir ilaç kullandınız mı.valla ben daha doğurmadım ama çok çektim ... süpriz hamilelikle hamıle kaldm, sonra 4,5 aya kadar kustum günde 4-5 kere çok zayıfladm .. vucudumda alrjıler çıktı , .. nedenı bulunamadı ..sürekli tansiyon düşüklüğünden baş dönmeleri yaşadım ... 5ayımda dudaklarım morarmaya başladı kan testleri iyi çıktı kalpde sorun olablr dendi kalp ritim cihazı takıldı ama nedenı hala bulunmadı ... şimdi tüm karnımda kıırmızı leke leke şeyler çıktı .. ilaç hıç kullanamıorm alrjı yapabılıyr die.. ama onnda nedn olduğu hala bılınmıyor şu anda karnımın her yerınde kırmızı leke leke dokuntular var fazla kaşınmıo ama yine cildie dr una gidip bir sürü uğraşcam... allah sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh
aynı sorun bendede oldu,kımbılır belkıde hata yaptık suprız bır gebelıktıamin ınş. Herhangi bir ilaç kullandınız mı.
Takviye falan onlara alerjin olabilir. Ben hiç sorun yaşamadım ama bu son günler geçmek bilmiyor. Oğlum geç gelirse sıkıntı olacak üzülüyorum.
esımle ılıskıye gırdık,ondan dustugunu dusunuyorum..Ne konuda hata.
ama bir kaç arkadaşım da ilişkiye girdikten sonra doğum yapmış. Bir sorun yoktu. Yani bildiğim kadarı ile ilişkinin bir zararı yok. Tabi düşük tehlikesi yada kan görme sıkıntısı olmadığı sürece.esımle ılıskıye gırdık,ondan dustugunu dusunuyorum..
dıkkat etmedık sanırım abarttık bıraz ...ama bir kaç arkadaşım da ilişkiye girdikten sonra doğum yapmış. Bir sorun yoktu. Yani bildiğim kadarı ile ilişkinin bir zararı yok. Tabi düşük tehlikesi yada kan görme sıkıntısı olmadığı sürece.
doktor kontrolu altındamısın pekı,ben sureklı kontrol altındayımne denir bilmemki. üzülme olmuşa çare yok. bende beklyorum bakalım hiç dogum belirtisi yok bende
evet iki gün sonra 40 haftalık olacak pazartesi gitcem bakalım ne diyecek. Biraz ağrım var suan akıntı var. Halsizlik falan.doktor kontrolu altındamısın pekı,ben sureklı kontrol altındayım
agrı ve akıntı normal dıye dusunuyorum,bendede cok akıntı oluyo normalınden cok ...evet iki gün sonra 40 haftalık olacak pazartesi gitcem bakalım ne diyecek. Biraz ağrım var suan akıntı var. Halsizlik falan.
kaç aylıksın şimdi.agrı ve akıntı normal dıye dusunuyorum,bendede cok akıntı oluyo normalınden cok ...
kaç aylıksın şimdi.[/QUO
4 aylık ama bende tuhaflıklar var yaa doktorada anlatıyorum bunlarıkaç aylıksın şimdi.
ınsallah canım ınsallah allah yardımcın olsunBen altı buçuk aylık hamileyim ağrılarım çok oluyo erken doğumdan korkuyorum hayırlısıyla dokuzuncu aya bi gelebilsem
korkma aksine moralini yüksek tut. Allah ın takdirine bırak. Ben Hamileligim boyunca iki defa gittim dra. Oda bebeği merak ettiğim için. Bu son hafta gidiyorum dra oda Ozeldeki dr yüzünden suyun bitmis sezeryan dedi. Başka dr gittim doğum evine herşey normal sadece gecikirse suni sancı ins bir aksilik olmazsa sezeryan olmam.Ben altı buçuk aylık hamileyim ağrılarım çok oluyo erken doğumdan korkuyorum hayırlısıyla dokuzuncu aya bi gelebilsem
Zaten bütün doktorlar farlı bişey söylüyo 4 doktor değiştim hiç biri ilgili değil yine doktorumu değişicem bi doktor tavsiye ettiler ama inş iyidirkorkma aksine moralini yüksek tut. Allah ın takdirine bırak. Ben Hamileligim boyunca iki defa gittim dra. Oda bebeği merak ettiğim için. Bu son hafta gidiyorum dra oda Ozeldeki dr yüzünden suyun bitmis sezeryan dedi. Başka dr gittim doğum evine herşey normal sadece gecikirse suni sancı ins bir aksilik olmazsa sezeryan olmam.
gözlerini para bürümüş. Umurlarında bile değil. Nasıl para koparsak diye beni iki gün önce sezeryana alacaktı.Zaten bütün doktorlar farlı bişey söylüyo 4 doktor değiştim hiç biri ilgili değil yine doktorumu değişicem bi doktor tavsiye ettiler ama inş iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?