Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar acil yardım edin sağ kulağımda enfeksiyon var 5 haftalık hamileyim doktor bu antibiyotiki verdi hamileyken antibiyotik kullanan oldumı aranızda bir zararı olurmu çok tedirginim acil yardım lütfen
kızlar acil yardım edin sağ kulağımda enfeksiyon var 5 haftalık hamileyim doktor bu antibiyotiki verdi hamileyken antibiyotik kullanan oldumı aranızda bir zararı olurmu çok tedirginim acil yardım lütfen
3 haftalık hamileyken kulak enfeksiyonu yaşadım. Çok zordu rabbim yardımcın olsun. Tedavini ihmal etme ben de düşük riski oluşturdu. Augmentin verdi doktor onu kullandım. Bir de kulak damlası verdi.