• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte

Asiyedilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
10
3
86
26
kızlar acil yardım edin sağ kulağımda enfeksiyon var 5 haftalık hamileyim doktor bu antibiyotiki verdi hamileyken antibiyotik kullanan oldumı aranızda bir zararı olurmu çok tedirginim acil yardım lütfen

Eklentiler

• FE6B1850-085D-4AD9-85F0-F777FE990586.jpeg
    FE6B1850-085D-4AD9-85F0-F777FE990586.jpeg
    124,9 KB · Görüntüleme: 11
kızlar acil yardım edin sağ kulağımda enfeksiyon var 5 haftalık hamileyim doktor bu antibiyotiki verdi hamileyken antibiyotik kullanan oldumı aranızda bir zararı olurmu çok tedirginim acil yardım lütfen
Prospektüse bakın . Gebeliğinizi takip Doktorunuza danışın . Burdakilerle sizin gebeliğiniz aynı ilerliyor olmayabilir.

3 haftalık hamileyken kulak enfeksiyonu yaşadım. Çok zordu rabbim yardımcın olsun. Tedavini ihmal etme ben de düşük riski oluşturdu. Augmentin verdi doktor onu kullandım. Bir de kulak damlası verdi.

Majezik i kadın doğumcuna sor bence. Hapı zararlı spreyi nasıldır bilemem.

Back
X