Hamilelikte Zestat

Zesta
kızlar gebelikte 2.-3. Trimesterda zestat kullanan oldu mu ? Ben arada çok zorda kalınca çeyrek alıyorum. Tecrübeleriniz neler
Zestat mirtazapindir.doktorunuz gebelikte zestat kullanmanıza izin verdi mi bilmiyorum ama benim ilk zamanlar uyku sorunum oldugunda doktorum pasiflora şurup vermişti.gerci onu bile kullanmamıştım pasiflorayi gönül rahatlığı ile kullanabilirsin demişti.

Pasiflora hiçbir işe yaramıyor ya

Ben 10.haftadan itibaren zedprex diye bi ilaç kullanmaya başladım ayrıca zestatı da uyku için şurup şeklinde 1 ml olarak verdi doktorum ama 2-3 kez içtim sadece, şuan 14.haftayı bitiriyoruz

Ben 10.haftadan itibaren zedprex diye bi ilaç kullanmaya başladım ayrıca zestatı da uyku için şurup şeklinde 1 ml olarak verdi doktorum ama 2-3 kez içtim sadece, şuan 14.haftayı bitiriyoruz
İlk 3 ay bu tarz ilaçlar sakıncalı doktorunuz mecbura mı kaldı da verdi kardeşimde de panik atak var hamile iken çok zorladı asla vermediler

İlk 3 ay bu tarz ilaçlar sakıncalı doktorunuz mecbura mı kaldı da verdi kardeşimde de panik atak var hamile iken çok zorladı asla vermediler
Peki nasıl geçirdi o dönemi ataklarla? Bende panik atak yok ama kaygı çoktu 10.haftaya kadar dayandım biraz zor oldu ama 10.haftanın sonunda başlama kararı aldı doktorum

Peki nasıl geçirdi o dönemi ataklarla? Bende panik atak yok ama kaygı çoktu 10.haftaya kadar dayandım biraz zor oldu ama 10.haftanın sonunda başlama kararı aldı doktorum
Onu da zorladı çünkü hamile olduğunu öğrenince ilacı birden kesti üzülmeyim diye bahsetmedi ama ilacı bıraktı hatta sigarayı bile bıraktı

Doğru.bende de panik atak var.pasiflorayi bile kullanmadim.aslinda kullanılmaması lazım.agri kesici bile sadece minoset ve parol alabiliyorsak psikiyatrik ilaçların eminim ki zararı fazladır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…