- 23 Ocak 2023
- 175
- 26
- 18
- Konu Sahibi Constantinodino
kızlar gebelikte 2.-3. Trimesterda zestat kullanan oldu mu ? Ben arada çok zorda kalınca çeyrek alıyorum. Tecrübeleriniz neler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 6. Haftadayım dayanamadım artık ve çeyrek atmaya başladım her akşamkızlar gebelikte 2.-3. Trimesterda zestat kullanan oldu mu ? Ben arada çok zorda kalınca çeyrek alıyorum. Tecrübeleriniz neler
Zestat mirtazapindir.doktorunuz gebelikte zestat kullanmanıza izin verdi mi bilmiyorum ama benim ilk zamanlar uyku sorunum oldugunda doktorum pasiflora şurup vermişti.gerci onu bile kullanmamıştım pasiflorayi gönül rahatlığı ile kullanabilirsin demişti.kızlar gebelikte 2.-3. Trimesterda zestat kullanan oldu mu ? Ben arada çok zorda kalınca çeyrek alıyorum. Tecrübeleriniz neler
Ben 31. haftadayım, ben de pek dayanamıyorum hormonlardan sanırım bi değişik hisler içindeyimBen 6. Haftadayım dayanamadım artık ve çeyrek atmaya başladım her akşam
Pasiflora hiçbir işe yaramıyor yaZesta
Zestat mirtazapindir.doktorunuz gebelikte zestat kullanmanıza izin verdi mi bilmiyorum ama benim ilk zamanlar uyku sorunum oldugunda doktorum pasiflora şurup vermişti.gerci onu bile kullanmamıştım pasiflorayi gönül rahatlığı ile kullanabilirsin demişti.
Peki doktorunuz izin verdi mi zestat kullanımı için ? Belki hamilelikte kullanılabilen başka bir ilaç ile değiştirebilir.Pasiflora hiçbir işe yaramıyor ya
İlk 3 ay bu tarz ilaçlar sakıncalı doktorunuz mecbura mı kaldı da verdi kardeşimde de panik atak var hamile iken çok zorladı asla vermedilerBen 10.haftadan itibaren zedprex diye bi ilaç kullanmaya başladım ayrıca zestatı da uyku için şurup şeklinde 1 ml olarak verdi doktorum ama 2-3 kez içtim sadece, şuan 14.haftayı bitiriyoruz
Peki nasıl geçirdi o dönemi ataklarla? Bende panik atak yok ama kaygı çoktu 10.haftaya kadar dayandım biraz zor oldu ama 10.haftanın sonunda başlama kararı aldı doktorumİlk 3 ay bu tarz ilaçlar sakıncalı doktorunuz mecbura mı kaldı da verdi kardeşimde de panik atak var hamile iken çok zorladı asla vermediler
Onu da zorladı çünkü hamile olduğunu öğrenince ilacı birden kesti üzülmeyim diye bahsetmedi ama ilacı bıraktı hatta sigarayı bile bıraktıPeki nasıl geçirdi o dönemi ataklarla? Bende panik atak yok ama kaygı çoktu 10.haftaya kadar dayandım biraz zor oldu ama 10.haftanın sonunda başlama kararı aldı doktorum
Anladım peki geri başladı mı ilaca? Kaç haftalık şuanOnu da zorladı çünkü hamile olduğunu öğrenince ilacı birden kesti üzülmeyim diye bahsetmedi ama ilacı bıraktı hatta sigarayı bile bıraktı
Biz bebeğimizi kaybettik 8 aylıkken ama başlamadan devam etti hamileliğineAnladım peki geri başladı mı ilaca? Kaç haftalık şuan
Doğru.bende de panik atak var.pasiflorayi bile kullanmadim.aslinda kullanılmaması lazım.agri kesici bile sadece minoset ve parol alabiliyorsak psikiyatrik ilaçların eminim ki zararı fazladır.İlk 3 ay bu tarz ilaçlar sakıncalı doktorunuz mecbura mı kaldı da verdi kardeşimde de panik atak var hamile iken çok zorladı asla vermediler