Hamilelikte yüzde kızarmalar !!!

megryann

Aşkımın aşkı....
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
5.905
38
Arkadaşlar 33+1 günlük hamileyim.2-3 gündür sabahları uyandığımda yanaklarımda ve burnumun kırmızılık görüyorum.Sanki soğuktan gelmiş gibi.Eşiminde dikkatini çekti bu durum.Bir süre sonra geçiyor ama sabahları neden öyle olduğunu anlamadım.Yüz üstü yatabilsem yastıktan olur derdim ama zaten hamişler yüz üstü yatamıyoruz.Neden oluyor sizce bu durum?Alerjimi oldu bir şeye ?Yada nazar falanmı değdi?Bir fikri olan varmı bu konuda?

canım benım 2 aydır burnum şiş ve kızarık. yuzumde sıvılcelenme kızarma war. sankı grıp gıbıyım herkes hastamısın dıyo bıseyım yok halbukı. doktorum normal bazı hamılelıklerde olur endıselencek bısey degıl dedı. ama boyle sıs ve kırmızı bı burunla palyaco gıbı gezmeyı ben sevmıyorum alsanaalsanasmile

canım benım 2 aydır burnum şiş ve kızarık. yuzumde sıvılcelenme kızarma war. sankı grıp gıbıyım herkes hastamısın dıyo bıseyım yok halbukı. doktorum normal bazı hamılelıklerde olur endıselencek bısey degıl dedı. ama boyle sıs ve kırmızı bı burunla palyaco gıbı gezmeyı ben sevmıyorum alsanaalsanasmile

ben 12 haftalık hamıleyım benımde cenem ve burnumda kızarıklar var nedenını cozemedım hamılelıktenmı acaba?? aynı senınde soyledıgın gıbı soguktan olmuş gıbı .ama benın kızarıklıklarım akşama kadar devam edıyor akşam bıraz hafıflıyor

Hımmm genel olarak bazı hamilelerde oluyor demekki.Nedenini doktora sordunuzmu peki?Benim yeni yeni olduğu için henüz sormadım.Geçermi acaba?

bende de oluyor ama ben kan şuruplarından zannediyordum demek ki anormal bi durum değil sizlerde de olduğuna göre ama komik geliyor bana kırmızı kırmızı yanaklarla dolaşmak

bende de oluyor ama ben kan şuruplarından zannediyordum demek ki anormal bi durum değil sizlerde de olduğuna göre ama komik geliyor bana kırmızı kırmızı yanaklarla dolaşmak

Yok canım bende aksine kansızlık var.Neyse inş. doğumdan sonra gider tüm bunlar...

Bende 16 haftalık hamileyim aynı belirtileri yaşıyorum, sanki soğuktan kızarmışsın gibi neden acaba?? Yediğimiz bişeyden alerji olabilir mi? Doktoruna soran cevap yazarsa sevinirim.

Merak etmeyin arkadaşlar hamilelikte görülen tüm cilt problemleri doğumdan sonra kayboluyor. Bedeniniz eski haline dönüyor karında oluşan çatlaklar sadece kalıcı olabiliyor ama onlarda beyazlıyor farkedilmiyor pek. Ancak güneşten sıkı korunmak şart.

X