• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte yürüyüş bandı kullananlar

ben 2senedir kullanıyorum zaten canım önceden hafta içi hergün 30 dk saatte 6km hızla koşuyodum,şimdi hamileyim öğrendiğimden beri doktorumun da tavsiyesiyle bırakmadım yürüyüşü ve artık hergün 30 dk 4km hızla yürüyorum 2,5km yürümüş oluyorum..5.aydan itibaren günde 45dk-1 saate çıkarmak istiyorum ama o zaman gelince doktoruma sorcam bakıyım ne dicek:31:

Son düzenleme:
ben günde iki sefer sabah akşam 30 dk yapıyorum 3.5 ile 3 km falan bazaen 40 dakikaya çıkarıyorum kasıklarım zorlanıyor bu aralar hafif ağrılarımda var doktoru aradım kontrale çağırdı ondan sonra daha içi raht yaparım br şy demezse spor yaptığımı biliyor aslında bnm kfm rht olmadı bu ağrılar yznden :18:

ben günde iki sefer sabah akşam 30 dk yapıyorum 3.5 ile 3 km falan bazaen 40 dakikaya çıkarıyorum kasıklarım zorlanıyor bu aralar hafif ağrılarımda var doktoru aradım kontrale çağırdı ondan sonra daha içi raht yaparım br şy demezse spor yaptığımı biliyor aslında bnm kfm rht olmadı bu ağrılar yznden :18:

biz hızını,süresini doktorumla ayarladık ben zorlanmıyorum,zorlanmıcak şekilde yapıyorum sen de öyle yap..doktoruna ne kadar sürede ne kadar hızda yürüdüğünü söyle siz de beraber ayarlayın..miniğin iyidir canım gönlünü ferah tut,bişey olsa kanama falan olurdu allah korusun..bu arada meleğin kız mı erkek mi? benim ki erkek önüme gelene soruyorum sana da sorıyım isim düşündün mü? benim hiç bi fikrim yok da herkesten fikir alıyorum:)

biz hızını,süresini doktorumla ayarladık ben zorlanmıyorum,zorlanmıcak şekilde yapıyorum sen de öyle yap..doktoruna ne kadar sürede ne kadar hızda yürüdüğünü söyle siz de beraber ayarlayın..miniğin iyidir canım gönlünü ferah tut,bişey olsa kanama falan olurdu allah korusun..bu arada meleğin kız mı erkek mi? benim ki erkek önüme gelene soruyorum sana da sorıyım isim düşündün mü? benim hiç bi fikrim yok da herkesten fikir alıyorum:)

bugün doktora gittim kendini zorlamıcak gbi günde 20 25 dk iki sefer yürüyebilirsin 40 dk iki defa çok dedi herhangi bir sorun çıkmadı doğum kanalım sağlammış. benimki kız ismini rüya düşünüyorum canım :) senin ilk bebeğinnmi ben 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim ilk bebeğimi yapıcam inş.

Back
X