Canım benım ablamında cok kanaması oluyordu 6 ay boyunca progestan ve ıgne kullandı ve o kanamayla çalıstı bile bebişimiz gayet sağlıklı doğdu ıcıni rahat tut Allah sağlıklı kucağımıza almayı Nasıp etsın bebeklerımızıMerhaba 19 haftalık hamileyim 7. Haftadan 13.haftaya kadar kanamam oldu. Bebeğin kesesinin çevresinde vardı kanama alanı progesteron ilacı verdi doktorum. Ve yatak istirati 13. Haftada düzeldi hersey. Kanama alanı kalmadı ultrasonda. Ama 17. Haftada birden basladı yani bacaklarımdan Akarcasına çok kötüydü halada devam ediyor. Doktorum rahim ağzında kanaman var dedi üstten bakınca hiçbirsey yok. Miyomun vardı 7 cm den 10 cm e çıkmış rahimin dışa doğru duvarında yani bebeğe zararı yok dedi. Bu miyom rahim ağzını çekip uzatmış oyüzden oradaki damarlardan kaynaklı dedi.
Bebeğin 2li testi vs iyi çıktı sıkıntı yok. Ama ben bittim. Kan değerlerim birden düştü gerekirse kan verilecekmiş hastanede. Kanla beraber pıhtılaşsa düşüyor. Korkudan öleceğim Artık dayanacak gücüm kalmadı allahaskına biri birsey söylesin deneyimli bir arkadas. Bıktım doktorlardan. Bunu yasayan var mı? Evden dışarı çıkmıyorum 4 aydır ağlamaktan artık gözlerim şişti
Canım benım ablamında cok kanaması oluyordu 6 ay boyunca progestan ve ıgne kullandı ve o kanamayla çalıstı bile bebişimiz gayet sağlıklı doğdu ıcıni rahat tut Allah sağlıklı kucağımıza almayı Nasıp etsın bebeklerımızı
canım bebişinin sonuçları iyise dert etme kanasın dursun doktorun dediklerinin yap sen bebeğini düşün sadeceMerhaba 19 haftalık hamileyim 7. Haftadan 13.haftaya kadar kanamam oldu. Bebeğin kesesinin çevresinde vardı kanama alanı progesteron ilacı verdi doktorum. Ve yatak istirati 13. Haftada düzeldi hersey. Kanama alanı kalmadı ultrasonda. Ama 17. Haftada birden basladı yani bacaklarımdan Akarcasına çok kötüydü halada devam ediyor. Doktorum rahim ağzında kanaman var dedi üstten bakınca hiçbirsey yok. Miyomun vardı 7 cm den 10 cm e çıkmış rahimin dışa doğru duvarında yani bebeğe zararı yok dedi. Bu miyom rahim ağzını çekip uzatmış oyüzden oradaki damarlardan kaynaklı dedi.
Bebeğin 2li testi vs iyi çıktı sıkıntı yok. Ama ben bittim. Kan değerlerim birden düştü gerekirse kan verilecekmiş hastanede. Kanla beraber pıhtılaşsa düşüyor. Korkudan öleceğim Artık dayanacak gücüm kalmadı allahaskına biri birsey söylesin deneyimli bir arkadas. Bıktım doktorlardan. Bunu yasayan var mı? Evden dışarı çıkmıyorum 4 aydır ağlamaktan artık gözlerim şişti
Araştırmamaya çalış gerçekten daha kotu oluyor ınsan benımde 15 gündür kahverengı lekelenmem var sabah akşam progestan 200mg kullanıyorum Internet'ten baktım farklı farklı yorumlar vs psıkolojım bozuldu sadece doktoru dınlıyorum su anTesekkür ederim hepimizinkini inşallah.
Çok korkuyorum beklemekten internetten araştırdıkçada iyice kötü oldum. Doktorum ne yaparsa yapsın rahatlayamıyorum işte yapı. İnşallah herkesin gebeliği sıkıntısız geçer
canım çok geçmiş olsun. doktor iyi diyorsa iyidir merak etme. hiç kalkmaman gerekiyorsa kalkma. internetten araştırma yapma canım inan o kadar kafa karıştırıyor ki. birde herkesin bünyesi bir olmadığı için canını sıkarsın boşunaMerhaba 19 haftalık hamileyim 7. Haftadan 13.haftaya kadar kanamam oldu. Bebeğin kesesinin çevresinde vardı kanama alanı progesteron ilacı verdi doktorum. Ve yatak istirati 13. Haftada düzeldi hersey. Kanama alanı kalmadı ultrasonda. Ama 17. Haftada birden basladı yani bacaklarımdan Akarcasına çok kötüydü halada devam ediyor. Doktorum rahim ağzında kanaman var dedi üstten bakınca hiçbirsey yok. Miyomun vardı 7 cm den 10 cm e çıkmış rahimin dışa doğru duvarında yani bebeğe zararı yok dedi. Bu miyom rahim ağzını çekip uzatmış oyüzden oradaki damarlardan kaynaklı dedi.
yapma canım boşver hiçbirşey bebeğinden önemli değil. hayırlısıyla sıkıntıların geçer inşallahÇok tesekkür ederim Beklemeye devam ediyoruz bende eşimde. Hiç iş yapmıyorum sadece dinleniyorum Bebek büyüdükçe insan daha çok endişe ediyor.
Baska doktora git yazicaktim ama korkulan olmus o kadar kan kaybi ne olursa olsun tehlikelidir ani tansiyon dusuklugu kalbine bile zarar gelebilirdi kan kaybindan olen insanlar oluyr hicbrzaman tek doktora bagli kalmayn hayatiniz boyunca sagliginiz siz iyisiniz ya yine olurÇok üzgünüm arkadaslar 20 temmuz sabaha karsı sancı ile uyandım ve 19 haftalık bebeğimi kaybettim. Hemde doğum günümden birgün önce.. İlk gebeliğimdi korku filmi sahnesi gibi bir gece geçirdim hersey Biranda oldu apartopar hastaneye kaldırıldım. Narkoz verip içeride birsey kaldımı diye baktılar. 3saat sonra taburcu oldum Herseyi detaylı yazıp morallerinizi bozmak istemiyorum. Miyomdan dolayı olduğunu söylediler aslında miyom rahim ağzını kapatmış gözüküyordu tüm kontrollerimde.. Her hafta kontrole gidiyordum hersey yolundaydı. Şimdilik antibiyotik ve kan ilacı kullanıyorum çok kan kaybettiğim için. 2-3 ay sonra miyom ameliyatı olacakmışım herşeyin hayırlısı.. Ben bittim ruh gibiyim evin içinde.. Bebeğimin ultrason fotoğraflarını koynuma sokup uyuyorum dünden beri. Belki birdaha yazacak gücü bulamam diye sıcağı sıcağına yazıyorum. Yardımcı olan herkese tesekkür ederim Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı doğumlar ve ömür versin inşallah..
Çok üzgünüm arkadaslar 20 temmuz sabaha karsı sancı ile uyandım ve 19 haftalık bebeğimi kaybettim. Hemde doğum günümden birgün önce.. İlk gebeliğimdi korku filmi sahnesi gibi bir gece geçirdim hersey Biranda oldu apartopar hastaneye kaldırıldım. Narkoz verip içeride birsey kaldımı diye baktılar. 3saat sonra taburcu oldum Herseyi detaylı yazıp morallerinizi bozmak istemiyorum. Miyomdan dolayı olduğunu söylediler aslında miyom rahim ağzını kapatmış gözüküyordu tüm kontrollerimde.. Her hafta kontrole gidiyordum hersey yolundaydı. Şimdilik antibiyotik ve kan ilacı kullanıyorum çok kan kaybettiğim için. 2-3 ay sonra miyom ameliyatı olacakmışım herşeyin hayırlısı.. Ben bittim ruh gibiyim evin içinde.. Bebeğimin ultrason fotoğraflarını koynuma sokup uyuyorum dünden beri. Belki birdaha yazacak gücü bulamam diye sıcağı sıcağına yazıyorum. Yardımcı olan herkese tesekkür ederim Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı doğumlar ve ömür versin inşallah..
oy canım ya Allah sabır versin olsun gençsiniz Allahın izniyle daha sağlıklı güzel bi gebelik geçirmek nasip olr inşallaaah en kısa zamanda toplarlanıp eşine ailene sarıl senÇok üzgünüm arkadaslar 20 temmuz sabaha karsı sancı ile uyandım ve 19 haftalık bebeğimi kaybettim. Hemde doğum günümden birgün önce.. İlk gebeliğimdi korku filmi sahnesi gibi bir gece geçirdim hersey Biranda oldu apartopar hastaneye kaldırıldım. Narkoz verip içeride birsey kaldımı diye baktılar. 3saat sonra taburcu oldum Herseyi detaylı yazıp morallerinizi bozmak istemiyorum. Miyomdan dolayı olduğunu söylediler aslında miyom rahim ağzını kapatmış gözüküyordu tüm kontrollerimde.. Her hafta kontrole gidiyordum hersey yolundaydı. Şimdilik antibiyotik ve kan ilacı kullanıyorum çok kan kaybettiğim için. 2-3 ay sonra miyom ameliyatı olacakmışım herşeyin hayırlısı.. Ben bittim ruh gibiyim evin içinde.. Bebeğimin ultrason fotoğraflarını koynuma sokup uyuyorum dünden beri. Belki birdaha yazacak gücü bulamam diye sıcağı sıcağına yazıyorum. Yardımcı olan herkese tesekkür ederim Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı doğumlar ve ömür versin inşallah..