- 29 Kasım 2009
- 21
- 12
Merhaba 19 haftalık hamileyim 7. Haftadan 13.haftaya kadar kanamam oldu. Bebeğin kesesinin çevresinde vardı kanama alanı progesteron ilacı verdi doktorum. Ve yatak istirati 13. Haftada düzeldi hersey. Kanama alanı kalmadı ultrasonda. Ama 17. Haftada birden basladı yani bacaklarımdan Akarcasına çok kötüydü halada devam ediyor. Doktorum rahim ağzında kanaman var dedi üstten bakınca hiçbirsey yok. Miyomun vardı 7 cm den 10 cm e çıkmış rahimin dışa doğru duvarında yani bebeğe zararı yok dedi. Bu miyom rahim ağzını çekip uzatmış oyüzden oradaki damarlardan kaynaklı dedi.
Bebeğin 2li testi vs iyi çıktı sıkıntı yok. Ama ben bittim. Kan değerlerim birden düştü gerekirse kan verilecekmiş hastanede. Kanla beraber pıhtılaşsa düşüyor. Korkudan öleceğim Artık dayanacak gücüm kalmadı allahaskına biri birsey söylesin deneyimli bir arkadas. Bıktım doktorlardan. Bunu yasayan var mı? Evden dışarı çıkmıyorum 4 aydır ağlamaktan artık gözlerim şişti
Bebeğin 2li testi vs iyi çıktı sıkıntı yok. Ama ben bittim. Kan değerlerim birden düştü gerekirse kan verilecekmiş hastanede. Kanla beraber pıhtılaşsa düşüyor. Korkudan öleceğim Artık dayanacak gücüm kalmadı allahaskına biri birsey söylesin deneyimli bir arkadas. Bıktım doktorlardan. Bunu yasayan var mı? Evden dışarı çıkmıyorum 4 aydır ağlamaktan artık gözlerim şişti