Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Enfeksiyondan olur kasinti olmasına gerek yok yeşil akıntı enfeksiyon kaynakli zaten, benim hala geçmedi haftalardır iki farklı fitil kullandım ama şu icemiyorum içim almıyor tam iyilesemedim sonraki kontrolünde şöyle bakmalarina gerek bile kalmıyor yesilse fitil yazıyorlar
Bende aynısı oldu. Bende 10.3 haftayim ben 2 hafta gittim idrar ve kan temiz çıktı. 3. Haftada idrar da hafif enfeksyon çıktı. Ama yeşil akıntım çok yoğun kendi doktoruma 3 gün sonra gideceğim. O nedenle bekleyemedim aile hekimine gittim. Oda akıntı artıp rahime ulaşırsa aradan eşe eşten de çocuğa geçebilir biran önce doktoruna görün dedi şimdi 3 gün nasıl geçer deliricem korkuyorum 1 aydır çare bulamadılar çok gittim geldim ama nafile şimdi çok şükür doktorum geldi 3 gün sonra o ne diyecek bilmiyorum dua edin