• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte yerleşme kanaması

larinsu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
41
10
6
24
Arkadaslar 6 ekimde regl oldum 11 inde bitti 14 ümde yumurtlamam başladı 21ine kadar ara ara ilişkiler oldu 19 u yumurtlamamamın en yüksek olduğu gündü ve 20 sinde böyle birşeyle karşılaştım sizce yerleşmemidir

Eklentiler

• 86ACC4F6-BCDA-4064-8FE7-68EE9F9998B6.jpeg
    86ACC4F6-BCDA-4064-8FE7-68EE9F9998B6.jpeg
    142,5 KB · Görüntüleme: 1.570
Arkadaslar 6 ekimde regl oldum 11 inde bitti 14 ümde yumurtlamam başladı 21ine kadar ara ara ilişkiler oldu 19 u yumurtlamamamın en yüksek olduğu gündü ve 20 sinde böyle birşeyle karşılaştım sizce yerleşmemidir
Canım yerleşme kanaması yumurtlamadan hemen sonra olmaz , sadece 10-12 gün döllenme gerçekleşiyor, döllenmeden sonra yumurta rahim duvarına yerleşiyor. O yüzden bence bu yerleşme kanaması olmamalı

Canım yerleşme kanaması yumurtlamadan hemen sonra olmaz , sadece 10-12 gün döllenme gerçekleşiyor, döllenmeden sonra yumurta rahim duvarına yerleşiyor. O yüzden bence bu yerleşme kanaması olmamalı
Aslında kasıklarımda batma belimde ve sırtımda aşırı ağrıda var sabah mide bulantılarım var acaba kendimi mi çok dinliyorum

Aslında kasıklarımda batma belimde ve sırtımda aşırı ağrıda var sabah mide bulantılarım var acaba kendimi mi çok dinliyorum
Bende aynı yanlışı yaptığım için kaç aydır sürekli hüsrana uğruyorum, insan beklentide olunca en küçük şeyi bile acaba mı diyor ama sonunda biz üzülüyoruz. Ben kendi kendime karar aldım adet gecikmesi olmadığı sürece bidaha test yapmıycam 🥹

Selam arkadaşlar benimde adetim normalde Aralık 8 ama ayin 4 de akıntıyla birlitke hafif kanamam oldu ama bugün daha birşey gelmedi . Çevremde gebeliğinjn ilk ayında ayak uyuşukluk olan insanlar var benimki de 3 4 gündür ağrıyor yürümekte zorlanıyorum göğüsüm her adet olmadan önce çok ağrıyor zatn bundan önce de öyle dewami gelir mj bilmiyorum böyle olanakr varsa bana yanıt verirse sevinirim.birde bu ayin internete göre bakınca ovulasyon tarihim ayın kasımın 24 en yüksek olan

Back