R rumyag Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2014 2 0 6 34 Gaziantep 17 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi rumyag #1 yeni hamileyim kızlar ama hamile kalmadan öncede çok yanmam vardı vajinamda tuvalete gitmeye korkuyorum ya böyle olan varmı varsa ne yaptı nasıl gecti
yeni hamileyim kızlar ama hamile kalmadan öncede çok yanmam vardı vajinamda tuvalete gitmeye korkuyorum ya böyle olan varmı varsa ne yaptı nasıl gecti
010712 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2013 1.488 812 198 17 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi rumyag #2 rumyag .!.: yeni hamileyim kızlar ama hamile kalmadan öncede çok yanmam vardı vajinamda tuvalete gitmeye korkuyorum ya böyle olan varmı varsa ne yaptı nasıl gecti Genişletmek için tıkla... canım sen hemen kadın doğum doktoruna git çünkü vajinal enfeksiyon geçiriyorsun.
rumyag .!.: yeni hamileyim kızlar ama hamile kalmadan öncede çok yanmam vardı vajinamda tuvalete gitmeye korkuyorum ya böyle olan varmı varsa ne yaptı nasıl gecti Genişletmek için tıkla... canım sen hemen kadın doğum doktoruna git çünkü vajinal enfeksiyon geçiriyorsun.
R rumyag Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2014 2 0 6 34 Gaziantep 17 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi rumyag #3 gittim bi fitil verdi 3 günde bir tane kullanıyorum kutuda iki tane var artık geceleri şu icmekten bi hâl oluyorum sabaha kadar oturuyorum yanmadan
gittim bi fitil verdi 3 günde bir tane kullanıyorum kutuda iki tane var artık geceleri şu icmekten bi hâl oluyorum sabaha kadar oturuyorum yanmadan
E ebru_1907 Nirvana Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2007 1.438 27 683 47 17 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi rumyag #4 mantar olmuştur bendede bır kere olmuştu fıtıl degılde tek hap vermıstı bırde krem hap cabuk gecırmıstı gecmiş olsun
mantar olmuştur bendede bır kere olmuştu fıtıl degılde tek hap vermıstı bırde krem hap cabuk gecırmıstı gecmiş olsun