hamilelikte vücuttaki çatlaklarrrrrrrrrrr:)

ayabenzer23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
49
0
Arkadaşlar hamilelikte oluşacak çatlaklar için önerilerinizi bekliyorum 7+4 günlük hamileyim hızla kilo alıyrum siz neler kullanıyorsunuz çatlak oluşmaması için sizleri bekliyorum:sm_cool:

bende daha kaşıntı ve çatlak yok ayrıca tiksintim olduğu için kilo almadım kilo verdim o yüzden şimdilik bir sorun yok ama susam yağı ve çilek yağını karıştırdım arada bir aklıma esince sürüyorum.

şimdilik badem yağı kullanıyorum..ileride doktorun önerebileceği birşey varsa kullanırım..ama gerçekten çözümü var mı bilmiyorum..

ya benım teyzemın kızıda 7 aylık hamıle dun onlardaydım 2.cocuguna hamıle bıde kendısı soyledı bı krem varmıs eczanelerde bıraz tuzluca 60 tl falan ama catlaklar ıcın cok ıyıymıs. kullan catlasada cok az catlar cok ıyı bı krem dedı. badem yagı bebe yagı sadece cıldını yumusatıyo nemlendırıyo catlak ıcın daha etkılı bısey kullan dedı. denemeye deger...

ya benım teyzemın kızıda 7 aylık hamıle dun onlardaydım 2.cocuguna hamıle bıde kendısı soyledı bı krem varmıs eczanelerde bıraz tuzluca 60 tl falan ama catlaklar ıcın cok ıyıymıs. kullan catlasada cok az catlar cok ıyı bı krem dedı. badem yagı bebe yagı sadece cıldını yumusatıyo nemlendırıyo catlak ıcın daha etkılı bısey kullan dedı. denemeye deger...

benimde daha çatlaklar başlamadı ama şimdiden önlem almak istiyorum zeynep bana o kremin ismini öğrenebilirsen çok sevinirim...

çatlarlak herkeste olmuyor. olanda ne kullansan bosuna gibi olan oluyo.
benim ilk dogumda ne kullandim ise çatlaklar oldu.. bu çatlarlari neyin gecirdigini ah bi ogrenebilsek...

merhaba kızlar. ben mustela kullanıyorum. denildiği gibi biraz pahalı ama hem çatlamayı çok aza indirdiği hem de mevcut çatlaklara iyi geldiği söylendi. hem doktorumun tavsiyesi hem de arkadaşlarım çok tavsiye etti. ben de baya kilo aldım ama şimdilik birşey yok çok şükür. bu arada sadece krem değil günde en az 2 lt de su lazım çatlamamak ya da az çatlamak için. onu da ihmal etmeyin derim

kızlar ben mustela kullandım ama pek faydasını göremedim, çatır çatır çatladım tek kelimeyle:)anneminde vücudu çatlakla dolu, ırsi olduğuna karar verip teselli ettim kendimi :kedi: özellikle karnımın yan tarafları ve bacaklarımın üstü türkiyenin akarsu haritasına döndü :roflol: ayrıca son ayda böyle oldum başlarda hiç bişeyim yoktu :bbo:
burda bi topikte okumuştum, banyoya girmeden önce 3 tatlı kaşığı türk kahvesine 1 limon sıkıp 3-5 dk çatlaklara masaj yapılıyomuş. deneyenler faydasını görmüş.tabi bunu doğumdan sonra yapmışlar. iletiyim dedim belki yararı dokunur, ben üşenmezsem deniycem inşallah :mymeka:
Allah tüm hamilelere kolay ve hayırlı bir doğum nasip etsin arkadaşlar, sağlıcakla kucağınıza alın minnoşlarınızı inşallah :Saruboceq:

ben ilk gebeligimde vazelin kullandım hiç çatlagım yok.ikinciye hamileyim vazeline devam....tavsiye ederim...

X