Hamilelikte vitamin kullanımı

turuncuportakall

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
2.037
3.107
53
29
Merhaba 7+3 hamileyim. Normalde kendi gittiğim doktor 12haftaya kadar sadece folik asit kullanmamı önerdi. Ancak sol tarafımdaki şiddetli bir ağrı sebebiyle bugün başka bir doktora gittim yumurtalığımda bir burulma olmuş olabileceğini buna kaynaklı bir ağrı olduğunu söyledi ve değerlerin çok düşük bu etkilemiştir dedi ve 4 tane ilaç yazdı . Bunlara ek folidoce da kullanmaya devam et dedi.

İlaçları görsel olarak ekledim aşağı içim rahat etmedi bu kadar erken bu kadar ilaç kullanmayı . Bu ilaçları kullananlar var mı deneyimlerini yazabilirler mi? Evham mı yapıyorum içmeli miyim?

Eklentiler

• IMG_0417.png
    274,4 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_0416.png
    309,6 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_0415.png
    173,8 KB · Görüntüleme: 166
  • IMG_0414.png
    304,9 KB · Görüntüleme: 146
Ben 12 haftama kadar dediğiniz gibi bir tek folik asit kullandım ikinci doktorun verdiği B12 magnezyumtakviye bir sürü vitamin vermiş ben 22 haftamdayim demir ve takviye vitamin kullanıyorum bunun haricinde kullanmıyorum ama değerleriniz düşükmus demekki gerekli görmüş doktorunuz bu kadar ilaç içmek istemiyorum diyorsanız hem bir sürü vitamin ve folikasit bulunan ilaçlar var tam aklima gelmiyor şuan ama merak ederseniz bulur söylerim benim doktorum çok ilaç verme taraftarı değil hatta sordum magnezyum vermeyeceğini onun illa içilmesi gerekmediğini çok ilaca gerek yok değerlerinize göre dedi tabi ama kişinin kan değerlerine göre yada doktorun tercihine göre değişebiliyor gene de verdiklerini içmekte yarar var tabi düşükse değerleriniz

Değeriniz düşük olduğu için vermiş, kullanmamanız daha sıkıntılı olur demek ki
Evet ama çekindim işte yine de. Bu doktora daha önce bir arkadaşım gitti ona da 5 haftalıklen başlamış benzer ilaçlara. Düşük olması bebeği etkiler mi acaba bilemiyorum çok tedirginde oldum. Normalde folik asit dışında önerilmiyor diye de biliyorum

Tabii ki etkiler, bebek gelişmek için sizin vitamin depolarınızı kullanıyor

ben folidoce,decavit,coraspirin ve oksapar iğne kullanıyorum canım kan sulandırıcı daha önceki gebeliğimde tansiyon sorunu olduğu için önlem amaçlı ama vitaminlerimi beta yüksek çıktığından itibaren kullanıyorum folidoce ise gebelikten 2 ay öncesinden kullanmaya başladım planlı gebelik olduğu için

Merhaba aynı haftadayız benim de kasıklarım ilk baştan beri ağrıyor,ama yumurtalığında burulma nasıl oluyormuş ilk defa duydum

Merhaba bende 9 hafta içindeyim banada kasık agrın bacak agrın varisin var mı diye sordu aynı ilaçlar olmasada banada magnezyum çinko demir d vit bunların çok sık içme 3-5 günde bir iç sonra artıracağız dedi içinde özellikle balık yağı olan vitamin ve folik asit verdi bunların günlük içiyorum vitamin değerlerin düşmesin dedi bebeğin gelişimi için şu anda pek bi sıkıntım yok

Bunlar vitamin çocuğu kötü etkilemez bence değeriniz düşükmus bu daha sıkıntı ilk üç ay önemli sonucta

Değeriniz düşük olduğu için vermiş, kullanmamanız daha sıkıntılı olur demek ki

Bunlar vitamin çocuğu kötü etkilemez bence değeriniz düşükmus bu daha sıkıntı ilk üç ay önemli sonucta

O Zaman bugün alıp başlayım ben de en azından gün aşırı içeyim kendi doktoruma söylesem kullanma diyecek ama biliyorum o yüzdem gizli gizli kullancam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…