• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte vitamin kullanimi

Herseyeragmenumutvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
130
34
28
Kızlar 10+1 günlük hamileyim 15 gün kadar önce doktora gittim bana decavit folidoce coledan d3 verdi kullanıyorum tabi ama folidoce asit bitince tekrar al dedi 120 kapsül olanından bende tamam dedim ve şimdi ilacım bitti eşim sağlık ocağına gitmiş aile hekimim de artık folik asit kullanmaya gerek yok decavit yazicam demiş ne yapmalıyım hangisinin dediğini uygulamaliyim ayrıca decavit ve folik asidide birlikte kullaniyorum😕

Kızlar 10+1 günlük hamileyim 15 gün kadar önce doktora gittim bana decavit folidoce coledan d3 verdi kullanıyorum tabi ama folidoce asit bitince tekrar al dedi 120 kapsül olanından bende tamam dedim ve şimdi ilacım bitti eşim sağlık ocağına gitmiş aile hekimim de artık folik asit kullanmaya gerek yok decavit yazicam demiş ne yapmalıyım hangisinin dediğini uygulamaliyim ayrıca decavit ve folik asidide birlikte kullaniyorum😕
Belki doktorun folatın eksik olduğu için vermiştir Sen kendi doktoruna dinle 12 haftadan sonra bırakırsın

Bence kendi doktorunuza gidin hem dokturunuz daha iyi bilir sonuçta bebeğin gelişimini her ay takip eden dokturunuzdur. Hem sizin güçsüz kalmamanız için hemde bebeğin sizden vitamin alması için veriyordur. En iyi onlar bilir

Back
X