hamilelikte varis çorabı

dejjavu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
19
0
slm

hamilelikte varis çorabı kullananlar varnı?
öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekkürler

Selam,

Ben ilk başlarda kullanıyordum fakat araya yazın girmesiyle bıraktım (büyük hata) ama şimdi tekrar başlayacağım giymeye. Hamileler için orta basınçlı çorap veriliyor ve karnı saran kısmı büyüyen karına göre tasarlanmıştır. Ben Fındıkzade'de Karagül ış Merkezinden almıştım.

evet yazın çok sıkıcı oluyo. Onun yerine fırsat buldukça ayaklarnı yukarı dikmek daha iyi.

Selam,

Ben ilk başlarda kullanıyordum fakat araya yazın girmesiyle bıraktım (büyük hata) ama şimdi tekrar başlayacağım giymeye. Hamileler için orta basınçlı çorap veriliyor ve karnı saran kısmı büyüyen karına göre tasarlanmıştır. Ben Fındıkzade'de Karagül ış Merkezinden almıştım.

Merjaba, hamileler için orta basınçlı çorap veriyorlar demek son derece yanlış. Dinlendirici ve koruyucu çoraplar dışındaki tüm basınçlar doktor önerisi ve reçetesi ile alınıyor. O nedenle bu tür önerileri yaparken biraz daha dikkat etmekte fayda var.

Merjaba, hamileler için orta basınçlı çorap veriyorlar demek son derece yanlış. Dinlendirici ve koruyucu çoraplar dışındaki tüm basınçlar doktor önerisi ve reçetesi ile alınıyor. O nedenle bu tür önerileri yaparken biraz daha dikkat etmekte fayda var.

Merhaba, Ben kimseye benim aldigim coraptan almalarini onermedim! Ben sadece kendim icin aldigim corap hakkinda bilgi verdim. Ayrica bahsettigim corabi doktorumun tavsiyesiyle almistim ve bahsetmis oldugum basinc da, doktorumun verdigi bilgi dogrultusunda idi. Ben gerektigi kadar dikkatliyimdir siz merak etmeyin...

X