Hamilelikte vajinal akıntı

anonim1330

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
33
11
24
Hanımlar hamilelikten supheleniyorum olaydan 1 ay sonra idrar testim negatif cikti fakat normalde bende hiç şeffaf sumuksu cekince uzayan bi akinti olmazdi öyle bir akinti ile karsilastim bu normal mi gebelik belirtisi olabilir mi gebelikte akintiniz nasildi daha once gebelik gecirmis hanimlar yardimci olabilir mi(kan testinde gizlilik nedeni ile korkuyorum)

1 ay sonraki test pozitif verir.. Akıntı yalnızca hamilelikte olmaz ki. yumurtlama akıntısı olabilir. Veya enfeksiyon da olabilir

Hanımlar hamilelikten supheleniyorum olaydan 1 ay sonra idrar testim negatif cikti fakat normalde bende hiç şeffaf sumuksu cekince uzayan bi akinti olmazdi öyle bir akinti ile karsilastim bu normal mi gebelik belirtisi olabilir mi gebelikte akintiniz nasildi daha once gebelik gecirmis hanimlar yardimci olabilir mi(kan testinde gizlilik nedeni ile korkuyorum)
1ay sonra negative ciktiysa , negativ dir. O akinti yumurtlamada olur.en azindan ben hamilileligim suresince krem seklinde , islaklik olarak yasadim akintiyi. Uzayan sekilde hic gelmedi.

Canım yaa 1 ay sonra negatif çıkmış testin daha olması mümkün değil tabi tekrar bşr ilişki olmadıysa 🤔 o uzayan şeffaf akıntı yı da yumurtlama dönemi akıntısı olduğunu söylüyorlar..

ama daha önce hiç akıntım olmamıstı ilk defa karsılasıyorum
Belki farketmemişsinizdir. Genelde insanlar kendilerini birşeyden şüphelenince veya bekleyince dinleyip izledikleri için.. Yumurtlama akıntısına daha çok benziyor anlattığınız . Ama havalan artık soğudu enfeksiyon da olabilir. Bir de daha önce olmaması bundah sonra almayaağı anlamına da gelmez. Hamilelik yoktur .. 1ay sonra yapılmış test. 1 ay içinde başka ilişki olmadıysa negatif doğru sonuçtur.

Tamamdir cok teşekkür ederim pazartesi gunu tekrar test yapmayi düşünüyorum beni korkutan sey, forumlarda 4 kere test yaptim doktora gidince hamile olduğunu ogrendini soyleyen kisilerin yazilarini okumamdi, kafamda böyle bir sey olabilir mi diye hep dusunuyordum

Tatlım o dediğin akıntı yumurtlama akıntısı büyük ihtimalle yumurtlaman olmul

Ayni durum bende de var sonucunuz ne cikti?

Merhaba bu bahsettiğiniz yumurtlama döneminde olur ve iyi birseydir aslında.servikal mukus denir buna ve bu akintinin olması iyi birşey diye biliyorum.spermlerin uzun süre yaşamasını sağlarmış.hamilelik belirtisi bir akıntı değil benim.bildigim

X