Kızlar 4+2 haftalık hamileyim iki gündür hareket ettiğim zaman vajinamda öyle bir kaşıntı varki anlatamam daha önce hiç böyle bişey olmamıştı benimle aynı durumu yaşayanlar varmı sebep nedir ebem Nioli yağı kullan dedi
Teşekkür ederimSıkıntı yapma ilaç kullanırsan gececektir, bu arada bol su içip çamaşırlarıni da giymeden bol buharla utule, genital bölgeni ise duş jeliyle klasik sabunlarla falan yıkama, doktor tavsiye ederse birşey onunla yıkarsın, geçmiş olsun
Canım bende senin gibiydim benim ki kronikti hamile olmadan önce de evlenmeden önce de hep olurdu azıcık ayaklarım üşüse enfeksiyon olurdu hamilelikte biraz daha ilerleyen haftalarda oldu doktor fitil verdi ama gene de tedirgin oluyordum kullandım kullandığım da da geçti gene tekrarladı bi ara o kadar yoğundu ki rengi yeşil olmuştu hamileyken smear falan almışlardı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı sonuçta temiz çıktı ki ilişkiye girmediğim haldeydi şekerli vs de tüketmiyordum hiçbir şey yiyemiyordum ki yediğimi çıkartıyordum ona rağmen oldu hatta hamilelerin için bir tane vardı çokta bulunmuyordu her gordugum eczanede varsa alıp stokluyordum hala dolabımda var çok şükür normal doğum yaptım doğumdan sonra bir daha ne yanma ne kaşıntı tekrarlamadı
çok mutlu oldum adınıza bende o kadar yoğun değil ama inşallah bebeğim zarar görmez ben o acıyı çekmeye de razıyımCanım bende senin gibiydim benim ki kronikti hamile olmadan önce de evlenmeden önce de hep olurdu azıcık ayaklarım üşüse enfeksiyon olurdu hamilelikte biraz daha ilerleyen haftalarda oldu doktor fitil verdi ama gene de tedirgin oluyordum kullandım kullandığım da da geçti gene tekrarladı bi ara o kadar yoğundu ki rengi yeşil olmuştu hamileyken smear falan almışlardı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı sonuçta temiz çıktı ki ilişkiye girmediğim haldeydi şekerli vs de tüketmiyordum hiçbir şey yiyemiyordum ki yediğimi çıkartıyordum ona rağmen oldu hatta hamilelerin için bir tane vardı çokta bulunmuyordu her gordugum eczanede varsa alıp stokluyordum hala dolabımda var çok şükür normal doğum yaptım doğumdan sonra bir daha ne yanma ne kaşıntı tekrarlamadı
Evet maalesef ben de yaşadım dördüncü hafta da başladı benim de altıncı haftaya kadar devam etti sonra zaten kan tahlillerim başlamıştı enfeksiyon çıktı tek kullanımlık ilaç verdi şu an rahatım bir sıkıntı yok onu zaten mecbur kullanmak zorundayız enfeksiyon bebeğe zarar verir büyük ihtimalle enfeksiyon var sende bunu sakın ihmal etme çünkü hamileliğin başındasın bebek şu an gelişiyor iyi bir şey yapmazsın yani onu söyliyim de bilgilendirmek istiyorum bu konuda kan ver sağlık ocağına git enfeksiyon tahlili falan yaptır kaşıntı olabiliyor çünkü çok normal ama seni böyle rahatsız edecek kadar sürekli oluyorsa sakın ihmal etme derimKızlar 4+2 haftalık hamileyim iki gündür hareket ettiğim zaman vajinamda öyle bir kaşıntı varki anlatamam daha önce hiç böyle bişey olmamıştı benimle aynı durumu yaşayanlar varmı sebep nedir ebem Nioli yağı kullan dedi
Asıl enfeksiyon bebeğe zarar verir ilaç değilSizindeni ilk haftalarda oldu sağlıklı doğum yaptınızmı ilaç felan güvenemiyorum ben hiç beneğime zarar gelir diye
19 haftalık hamileyim. Ama sağlıklıdır diye düşünüyorum. Benim 11 haftalıkken felan oldu. Fitil verdi kullanırken iyiydi sonra tekrarladı. Yine verdi. Sonra nioli yağı kullanmaya başladım. Arkadaşların da dediği gibi enfeksiyonu hafife alma. Asıl zararlı olan enfeksiyon. Hamileliğimin başında kulak enfeksiyonu yaşadım. Düşük tehlikesi oluştu.Sizindeni ilk haftalarda oldu sağlıklı doğum yaptınızmı ilaç felan güvenemiyorum ben hiç beneğime zarar gelir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?