- 31 Mayıs 2016
- 82
- 13
- 8
- 29
- Konu Sahibi Mutlu-bebisler
-
Rıca ederım.. ıcını rahatlatmak ve akıntıdan kurtulmak adına yarın hastaneye gıtmeyı ıhmal etme. Benım gebelıgımınde sorunlu oldugu ıcın cok endıselenmıstım ama gayet normalmıs. dr ılac verır rahatlarsınInsallah ya doktorumuda arayamadim gec saat oldu diye cok korkmustum bu biraz beni rahatlatti tesekkur ederim
Can'ım iç çamaşırını sürekli değiştir. Günlük ped falan asla kullanma. Birde o bölgeyi temizlerken suyun içine biraz sirke koy bir bardağa bir yemek kaşığı kadar (hiç bir zararı yok) çok iyi gelir... Bide Pamuk'lu çamaşır giy hepMerhaba arkadaslar 19 20 haftalik hamileyim vajinamda cok pis bir kaşıntı var akintimda oluyor beyaz bu nedir acaba internetten bakiyorum mantar cikiyor bebegime bir zarari olurmu. Yardimci olurmusunuz lutfen
normal :) bız burda senı rahatlatamıyor olabılırız ama doktoruna bızlere sorduklarını sor ve aldıgın cevaplarla rahatla tatlım :) ahh bu gebelık endıselerle doluTesekkur ederim gercekten surekli degistiryorum enfeksiyon yada birseyler kapmayim diye banamisin demiyor hepte beni buluyor birde kasiklarda uyusma karincalasma gibi bir his oluyor bu sizdede oldumu arkadaslar
cokkk gecmıs olsun.. dılerım bır daha yasamazsınız. benım ılk gebelıgımde dusuk ıle sonuclandı ıkıncı gebelıgım korkunc gectı sukur kı dogumun gerceklestı. benım bebegımın rahatsızlıgı dunyada ender rastlanılan bır hastalık sızde kotu durumda olanların varlıgını dusunun ve hep pozıtıf olun.. endıslelerınızı. kaygınlarınızı bır kenara atıp her seyın guzel olacagı yonunde ılerleyın.Gercekten burda paylasim yapinca ve olumlu sonuc alinca biraz daha olsun rahatliyorum ve gercekten anne olmak kolay degil hormonlar baya bir degisiyor birde kan pirtilasmasi var oksapar diye igne kullaniyorum daha oncede bebegim öldü karnimda
hayır tatlım benım durumum farklıydı sadece cıger gelıstırıcı ıgne yapıldı erken dogum ıhtımalıne karsıAynen sizde iğne kullandinizmi bu hamileliginizde
tatlım bunlar ne kı neler neler ogrenıp sasacaksın.. cıgerlerı gayet normal gelısıyordu ama bebegımde sakrokoksigeal teratom adında ender gorulen kotu huylu bır tumor oldugunu ogrendım gıtgıde buyuyordu ve bır bebek agırlıgından fazla agırlıga sahıptı bır sure sonra suyum geldı cıger gelıstırıcı ıgne yapılmaya karar verıldı erken dogum ıhtımalıne karsı cabuk bır sekılde cıgerlerı gelıssın dıye aksı halde erken dogum oldugunda akcıgerı gelısmedıgı ıcın fazlasıyla solunum sıkıntısı cekerdı neyse kı erken dogum gerceklesmedı ama dogum yapana kadar hastanenın daımı hastası oldum dogumdan sonrada bır sey degısmedı hastaneye gıtmeye devam..Tobe tobe daha neler neler duyacagim o da yenimi cikmis bu devir cok degismis ya sizede cok gecmis olsun eskiden boyle birseymi vardi nasil bisey ya Allah beterinden saklasin cigerlerimi gelisemiyodu bebeginizin
tatlım bunlar ne kı neler neler ogrenıp sasacaksın.. cıgerlerı gayet normal gelısıyordu ama bebegımde sakrokoksigeal teratom adında ender gorulen kotu huylu bır tumor oldugunu ogrendım gıtgıde buyuyordu ve bır bebek agırlıgından fazla agırlıga sahıptı bır sure sonra suyum geldı cıger gelıstırıcı ıgne yapılmaya karar verıldı erken dogum ıhtımalıne karsı cabuk bır sekılde cıgerlerı gelıssın dıye aksı halde erken dogum oldugunda akcıgerı gelısmedıgı ıcın fazlasıyla solunum sıkıntısı cekerdı neyse kı erken dogum gerceklesmedı ama dogum yapana kadar hastanenın daımı hastası oldum dogumdan sonrada bır sey degısmedı hastaneye gıtmeye devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?