• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte vajina ağrısı

Anais0

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2024
113
57
13
30
Merhabalar 30 haftalık hamileyim ve bacaklarımla vajinanın birleştiği yan kısımlarda çok fazla ağrım oluyor kemik ağrısına benzer bir ağrı ama çok zorluyor beni oturup kalkarken yürürken vs. Çok zorluk çıkarıyor daha önce böyle bir ağrı yaşayan var mıdır acaba normal midir tedirgin oldum 😬

Merhabalar 30 haftalık hamileyim ve bacaklarımla vajinanın birleştiği yan kısımlarda çok fazla ağrım oluyor kemik ağrısına benzer bir ağrı ama çok zorluyor beni oturup kalkarken yürürken vs. Çok zorluk çıkarıyor daha önce böyle bir ağrı yaşayan var mıdır acaba normal midir tedirgin oldum 😬
Son aylarda artık vücut kendini doğuma hazırlar

Benim de olmuştu doktor çatı ağrın başlamış demişti. Normal. Çok artarsa parol alabilirsin demişti ama almadım . Endişe etmeyin 💝

Back