Doğuma Hazırlık hamilelikte üstüne görme yaşayanların bebeklerinin cinsiyeti ne?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
diğer topiklerde adetten hemen sonra ki döllenmede kız bebek olur diyo.benimki zannımca adetten hemen önceydi.üstüne görmeyi de o yüzden yaşadım diye tahmin ediyorum.yani vucut bebek olduğunu anlamadığı için mi adet kanaması salgıladı ki :p belki cahilce ama sadece bir yorum benimki.
daha çok küçük değerlerim, ultrasonda bile görünmedi.herhalde 15 günlük falan.

ben hamile olduğumu bilmiyordum henüz erkekn diyorduk ama ne hikmetse sürekli korunmamıza rağmen 1 kez korunmadan ilişki oldu. ben memurluk sınavı için memleketime gittiğimde ablam yüzüme bakıp --sen hamilemisin, diye sordu
ben de --hayır değilim adet görüyorum hatta adetim 3 gün önce bitti korkutma beni daha erkekn diye ağladım
ablam da --yüzünde lekeler var hamilesin iddiaya girelim istersen yarın test alıp geleyim de bakalım dedi
ertesi gün ablam test almış ve ben korka korka testi yaptım ve sonuç pozitifti 1 sonraki günde emin olmak için dr a gittik dr 10 haftalık hamilsein dedi. eşime söyledim gerçektende korunmasız ilişkiye girdiğim tarihi tam olarak bildiğimiz için şaşırmadık ama ben üstüne 2 ay adet gördüm ve dünya tatlısı Allahım uzun versin bir kızım var.

X