hamilelikte uçuk çıkaran varmı

cennet kuxsxu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
143
6
arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve durup dururken uçukladım.acaba uçuğun bi zararı varmıdır.uçuklayan varmı?sorun olmıyacağını sanıyorum ben ama???:CüvCüv:

canım bende de ucuk cıkıyo sürekli doktorumun bana söylediği kadarıyla zararı yok bünye zayıfladığı için ilk aylarda cıkar demişti

bende daha 2. haftada hemde hayatımda hiç çıkmadığı kadar büyük bir uçuk kolonisi çıkmıştı 10 günde geçti zaten hamile olduğumu birazda ondan anladım. çünkü normalde u.uk hiç çıkmazdı. hamilelikte bünye zayıf düşüyor ya ondan sanırım. ama aaştırdığım kadarıyla korkulacak bişry yok. geçmiş olsun şekerim

canim ben de tam 6-7. haftalarimda cikarmistim. benim ilk degildi sanirim ilk olunca tehlikeliymis ama sukur ki gecen sene ilk defa cikti ve bagisiklik kazandim.

kabarti hissettigin anda sarimsagi kes suyunu sur. hatta o kesik sarimsagi yapistir ucugun uzerine. yanacak biraz.. 10 dak beklet. tekrarla 2. defa. kokusu biraz insanin midesini kaldiriyor ama ucuk cok fena. 30 dakika dayan. buyumeden sondugunu goreceksin.

arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve durup dururken uçukladım.acaba uçuğun bi zararı varmıdır.uçuklayan varmı?sorun olmıyacağını sanıyorum ben ama???:CüvCüv:

slm canım
ben 4.haftamda uçuk çıkardım megersem hamileymişim şimdi 5. haftayı bitirdim uçuğum 1 hafta kadar sürdü ben vikis sürdüm çabuk geçirdi tavsiye ederim
sana birşey sorucam bebişin kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun 5.haftanda doktorun ne demişti ben şimdi çok merak ediyorum
allahım ikimizide hamileliğimizi tamamına erdirsin inşallah

canım hamilelikte bi zarırı var mı bilemiycem ama galiba gazetede okumuştum, yeni doğum yapmış olan bi annede uçuk çıkmış, bebeğini öptüğünde maalesef Allahım herkesi korusun İnşaAllah bebeğini virüsten kaybetmiş.

canım uçuğun sebeplerinden birisi boğazında felan iltihap oluşur buda ateş yapar ve cildin en hasas yerinden dışarı atar ama korkma daha iyi işte dışarı atıyosun benim bademcikte var ve sol kulağıma vurdu malesef diyorum uçuk çıkarmıyorum ben....

cannım allah tamamını erdirsin ihşallah ikimizide sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.ben 5.haftada gittim ilk doktora ultrasonla baktı doktor.keseyi gördük kalbi daha atmıyordu canım.7.haftada tekrar gittik.kese büyümüş bebek görünüyordu.kalbiatmaya başlamıştı bebeğimin.1 ay sonra doktor tekrar çağırdı.

uçuk virüsü vücuda girdimi vücuttta yer ediyor ve kişinin zayıf anında genelde çıkıveriyor(ateşli hastalık,korku,stres) bu virüs zararlı değil ama tedavisine önem ver her merhemi sürme. bence doktor tavsiyesi al canım geçmezse:1closedeyes:

yardımm edinnnnnnnn doğumuma 2 3 gün kaldı ve ben uçukladımmmbenneyaptımki geçmesi için ne yapmalıyım kızıma geçer diye çok korkuyorummsenağlama

9haftalık hamileyim. Daha önce hiç başıma gelmemişti. Bacağımda uçuk çıktı. Çok üzgünüm çoook ılaç falan da kullanamıyorum. Bebeğe bi zararı olmaz di mi???

Bir kaç hafta önce benimde dudağımın altında çıktı eczaneye sorduk bi zararı olmazmış söylediğine göre uçuk kremi verdi 2 günde kurudu geçti uçuğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…