Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ateşim yok ama bı kaç gündür hastayımAtesinize baktınız mı? Çocukların atesliyken tırnakları aynı böyle oluyo
Saçınıza mor şampuan yaptınız mı hiç son zamanda? Valla aklıma sadece bu geldiKizlar akşama doğru farkettim tirnaklarimin rengi koyulmuş hamileyim neden böyle olur başınıza geldimi hiç Eki Görüntüle 3168068
Demir eksikligim var ama hep vardı. Sizin tırnaklarınızda bu renk mi ben mi evham yapiyorumBenim annem de böyleydi kansızlık mı var sizde acaba?
Yok hiç kullanmadım.Saçınıza mor şampuan yaptınız mı hiç son zamanda? Valla aklıma sadece bu geldi
Bana çok olur da
Şimdi tırnağına bakmaktan uyuyabilirsem aslında internette yazanlar korkuttuHamilelikle alakalıdır
Telaşlanmayın lütfen
Hertürlü kaygı bebeğe ve size zarar
Hekiminize danışın en kısa zamanda
Benim değil ama annemin böyle kansızlık denilmiştiDemir eksikligim var ama hep vardı. Sizin tırnaklarınızda bu renk mi ben mi evham yapiyorum
Nereye gitmişti araştırmak icinBenim değil ama annemin böyle kansızlık denilmişti
Dahiliye uzmanıydı diye hatırlıyorum ve annem hep halsiz ve yorgun hissediyordu kan ilaçları verilmişti onlar toparlamıştı biraz.Nereye gitmişti araştırmak icin
Bende bugün gideceğim çok teşekkür ederimDahiliye uzmanıydı diye hatırlıyorum ve annem hep halsiz ve yorgun hissediyordu kan ilaçları verilmişti onlar toparlamıştı biraz.
Gecmış olsun canım bende yaşamıştım hamılelık 20 haftasından sonra vıtamın değeri ıle alakalı oluyor geneldeKizlar akşama doğru farkettim tirnaklarimin rengi koyulmuş hamileyim neden böyle olur başınıza geldimi hiç Eki Görüntüle 3168068
Öyle mi içim rahatladı zaten randevu aldim ama yine de tedirgindim teşekkür ederimGecmış olsun canım bende yaşamıştım hamılelık 20 haftasından sonra vıtamın değeri ıle alakalı oluyor genelde
Genelde o yüzden oluyor demıstı doktorum .ıns sızınde öyle ufak bırseydırÖyle mi içim rahatladı zaten randevu aldim ama yine de tedirgindim teşekkür ederim