Merhaba. 11 haftalik hamileyim. Yapilan idrar ve kan tahlili sonucu bazi enfeksiyon degerlerim bu sekilde cikti.doktor epey korkuttu acikcasi. Frengi diyor ?!! 1 yillik evliyiz evlenmeden once frengi testi yapilmis esimin de benim de negatif cikmis. Simdi benimki zayif pozitif cikti, doktor testte hata olabilir diyor. Gercekten ne dusunecegimi bilemiyorum.
Diger iki deger de yuksek cikti. Kedim vardi. Yaklasik alti aydir benim evimde degil annemde. Ama ondan mi yuksek cikti toxoplazma igm. Doktor tahlillerin tekrarini istedi enfeksiyon hastaliklarina yonlendirdi. Yine pozitif cikarsa kurtaj yapilabilirmis.
Hamileyken basina boyle bir sey gelen bebegini sorunsuz kucagina alan vardir belki bi nebze icim ferahlar diye yazmak istedim cok kaygiliyim.
Anti toxoplazma igm :3.89
Anti cmv igm: 1.61
Vdrl - rpr : zayif pozitif
Diger iki deger de yuksek cikti. Kedim vardi. Yaklasik alti aydir benim evimde degil annemde. Ama ondan mi yuksek cikti toxoplazma igm. Doktor tahlillerin tekrarini istedi enfeksiyon hastaliklarina yonlendirdi. Yine pozitif cikarsa kurtaj yapilabilirmis.
Hamileyken basina boyle bir sey gelen bebegini sorunsuz kucagina alan vardir belki bi nebze icim ferahlar diye yazmak istedim cok kaygiliyim.
Anti toxoplazma igm :3.89
Anti cmv igm: 1.61
Vdrl - rpr : zayif pozitif