Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de tansiyonum genel olarak çok düşük, o yüzden de midem bulanıyor. Ara ara da migrenim tutuyordu.
Doktorum bebek çok hareketli olduğu için tansiyonunu düşürüyor dedi, vücut alışacak dedi. 28 inci haftasındayım,gerekten artık zorlamıyor. Sanırım vücudum alıştı.
Benim de tansiyonum genel olarak çok düşük, o yüzden de midem bulanıyor. Ara ara da migrenim tutuyordu.
Doktorum bebek çok hareketli olduğu için tansiyonunu düşürüyor dedi, vücut alışacak dedi. 28 inci haftasındayım,gerekten artık zorlamıyor. Sanırım vücudum alıştı.
Gebelikte tansiyon düşüklüğü normal kabul ediliyor. Tehlikeli olan tansiyon yüksekliği çok önemli değil o yüzden. Benim normal tansiyonum 10/ 6 falandır gebelikte 6/5 olduğumu günleri biliyorum ama bunun bi tehlike arz etmediğini söyledi doktorum. Gebelikte herşeye 2 kat fazla ihtiyaç duyuyoruz su içmeyi biraz daha artırız ve mümkün oldukça aç kalmayın.