Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Büyük tansiyonunuz 10 küçük tansiyonunuz 7 mi? Eğer böyleyse normal, 10 yüksek bir değer değil tansiyon için. Ağırlığınızın başka bir sebebi vardır mutlaka.
Ama buyuk 10 Kucuk 6 yı gecsın aynısını hıssedıyorum Doktora gıttıgımde 12 7 cıkıyor normal kabul edıyorlar Hayır kesınlıkle degıl ben bılıyorumkı o bana yuksek Oyle oldumu sekerlı su ıcerım yarım bardak O dengeler derler tabı sekerın yoksa ..
Bı sure sonra ıkı dk bır ıdrara cıkıyorım hoc durmadan su ıcıyorum ,ıdrar .. su ıdrar Dusuyor
Tansiyonunuz zaten çok yüksek değil ki normal sayılan ama düşük sınıra da yakın bir değerde sarımsak daha da düşürür diye biliyorum tabii herkesin bünyesinin alışık olduğu bir tansiyon oluyor sizinki normalde bundan daha da düşük seyrediyorsa ve 10/7 sizin için yüksek bir değerse bilemem