Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik öncesinde folik asit başlıyor. Eğer beklenmedik bi hamilelikse ilk iş folikasit yazıyor doktor Ve ilk üç ay kullanıyorsun. 8. Haftadaydı galba ferrum ve elevit diye vitamin verdi doktorum. Ben ek olark balık yağı kullanıyorum. Doktorum kullanmamı önerdi. Ama bazı doktorlar için gerek yok hatta zararlı bile.Arkadaşlar hamile olanlar ya da o süreçte olanlar folik asit vb. takviye edici vitaminler ne zaman başladınız ?Kullanımı sart mıdır ? Doktor tavsiyeleri bu konuda nedir?
cnm bnde yurt disindayim ve hap kulaniyorum ve ben ilk 3 ayda gittim doktora hamileligimi öğrendimde gitmistim ve bana bi kac hafta sonra g3l kalp atisina bakariz demişti tekrar gitmistim sen nerde kaliyorsunBugün öğrendim henüz hamileligimi,yurtdışında yaşadığımız için burdaki uygulamalar ve o kadar farkliki.
Kızım var ona hamileyken Tr deydik ordan aklıma geldi takviye vitaminler burda vermiyorlar o tür şeyler hatta ilk 3 ay muayene bile yokmuş!
Ben hamile kalmadan 2,3 ay önce başladım canım sonra bi 3 ay da öyle kullandım.ondan sonra doktor gerek yok dedi kan ilacı verdi sadece .Arkadaşlar hamile olanlar ya da o süreçte olanlar folik asit vb. takviye edici vitaminler ne zaman başladınız ?Kullanımı sart mıdır ? Doktor tavsiyeleri bu konuda nedir?
Bugün öğrendim henüz hamileligimi,yurtdışında yaşadığımız için burdaki uygulamalar ve o kadar farkliki.
Kızım var ona hamileyken Tr deydik ordan aklıma geldi takviye vitaminler burda vermiyorlar o tür şeyler hatta ilk 3 ay muayene bile yokmuş!
Folik asit vücutta depolanmadıgı icin her gün alınması gerekiyor. Fazlasını zaten atıyor vücut. Markası ne olursa olsun her gün alınmalı ki bir seye yarasın.Kizlar doktorum bana folbiol verdi folik asit olarak ama haftada 2 kez yeterli dedi ama arkadaslarim hep gunde 1 kez kullandiklarini soyluyorlar. Sizce ne yapmaliyim?
Canm ben hem folbiol kullandım hem folidoce hergun 1 tane kullaniyodum . Haftada 2 az degilmi acaba bilemedimKizlar doktorum bana folbiol verdi folik asit olarak ama haftada 2 kez yeterli dedi ama arkadaslarim hep gunde 1 kez kullandiklarini soyluyorlar. Sizce ne yapmaliyim?
Bana bu hafta verdi elevit mi ne öyle bi ilaç.biraz geç kaldı sanırım vermekle.belki de ihtiyaç mı yoktu acaba bilemedim kan ilaci magnezyum kullanıyorum suanİlk üç ay folik asit sonra dcavit gyno ferro ve imom omega doğuma kadar
belki tahlillerinize gore önceden vermemistr evet magnezyum bende kullanıyorum kramp ve kasilmalar.icinBana bu hafta verdi elevit mi ne öyle bi ilaç.biraz geç kaldı sanırım vermekle.belki de ihtiyaç mı yoktu acaba bilemedim kan ilaci magnezyum kullanıyorum suan
Bana da az gibi geldi ama doktoruma israrla sordum folbiolun icerigi fazla haftada iki tane yeter dedi ama hala guvenemiyorum. Hamile kalmadan once de icmemistim cunku 2 haftadir kullaniyorum sadece :/ en iyisi bende her gun alayim fazlasi zarar degildir ne de olsa..insallah sorun olmamistir bugune kadarCanm ben hem folbiol kullandım hem folidoce hergun 1 tane kullaniyodum . Haftada 2 az degilmi acaba bilemedim
Ama ben günde bir tane aliyodum