• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte tahliller için yardım istiyorum

BurcuErenMasal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
14
6
1
34
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba:)hamileliğimde 7. Haftamdayım doktorum son kontrolümde çeşitli testler istedi
açlık kan şekeri
Hemogram
Hbsag
Hcv,HIV,TSh
Toxoplazma ıgg,ıgm
Rubella ıgg,ıgm gibi.İlk önce aile hekimime gittim toxoplazma ve rubellayı yapmıyorlarmış.Gittiğim özel hastanede hesaplattım tüm testler 500tl gibi bir rakam çıktı.İstanbul Avr.’da yaşayan arkadaşlardan varsa bu testleri yaptıran hepsini aynı yerde yaptırabileceğim bir devlet hastanesi var mı?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba:)hamileliğimde 7. Haftamdayım doktorum son kontrolümde çeşitli testler istedi
açlık kan şekeri
Hemogram
Hbsag
Hcv,HIV,TSh
Toxoplazma ıgg,ıgm
Rubella ıgg,ıgm gibi.İlk önce aile hekimime gittim toxoplazma ve rubellayı yapmıyorlarmış.Gittiğim özel hastanede hesaplattım tüm testler 500tl gibi bir rakam çıktı.İstanbul Avr.’da yaşayan arkadaşlardan varsa bu testleri yaptıran hepsini aynı yerde yaptırabileceğim bir devlet hastanesi var mı?
Bulunduğunuz yerdeki devlet hastanesindeki kadın Doğum bölümüne randevu alıp yaptırabilirsiniz. Ben de bu şekilde yaptırdım. Özeller maalesef çok pahalı oluyor ama devlet hastanesinde hepsini yaptırabiliyosunuz sadece bir kaç gününüzü alıyor yani örnek vereyim Benim gittiğim gün Cuma günüydü ve Cuma günleri idrar testi yapılmıyormuş, diğerlerini yaptırmıştım Pazartesi idrar testi verecektim. Yine sonuçların bazısı Pazartesi çıktı bazısı Çarşamba çıktı ama sonuç olarak hepsini yaptırdım.

Merhaba herhangi bi devlet hastanesinin kadın doğumuna randevu alın hepsini yaptırabilirsiniz. O paralara bebeğinizin eksiklerini alırsınız.

Cevaplarınız için teşekkürler dikkate alıp devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum kadın Doğumda randevu almak biraz zor oluyor yoğunluktan dolayı Dahiliye de yapıyormuş sanırım testleri :)

saglık ocagına gittiğinde bunun bir cogunu yapıyor.
ben saglık ocagında yaptırdım.Sadece toxo ve rubellayı ozelde yaptırdım

saglık ocagına gittiğinde bunun bir cogunu yapıyor.
ben saglık ocagında yaptırdım.Sadece toxo ve rubellayı ozelde yaptırdım
Cevabınız için teşekkürler ama ben yarısını orada yarısını başka bir yerde yaptırmak istemedim malum kan aldırıyoruz genelde damar bulmakta zorlanıyorlar bende,canım yanıyor.Bir eğitim araştırma hastanesinde tüm testlerimi aynı anda yaptırdım :)

Back
X