hamilelikte sütyen seçimi

pnrcng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.247
476
44
kızlarr bugün göğsüm nasıl kaşınıyor anlatamam sanırım sütyenle alakalı. nasıl sütyen kullanmalıyım, fikri olan var mı acaba?

Gogusler buyudugu icin kaşınıyor sanirim bende de kaşıntı oluyor bazen. Ben 1 beden buyuk sutyen kullaniyorum.

Kizlar benimde goguslerim cok kotu durumda napicam bilmiyorum atlet tarzi olanlari deneyen var mi

Gogusler buyudugu icin kaşınıyor sanirim bende de kaşıntı oluyor bazen. Ben 1 beden buyuk sutyen kullaniyorum.
ay ne yapacağımı bilemedim, mahvediyor beni. imkanım olsa sutyensiz geleceğim işe :KK70: bugün farklı bir sütyen taktım. penyeler varya onlardan mı alsam acaba?

bende de var o kaşıntı. normalde göğüsleri küçük olan biriyim, ne yapacağımı da bilemedim. umarım o kaşıntılar sıcaktandır, çatlama ibaresi değildir :/

bende de var o kaşıntı. normalde göğüsleri küçük olan biriyim, ne yapacağımı da bilemedim. umarım o kaşıntılar sıcaktandır, çatlama ibaresi değildir :/
benim yaz aylarında normalde de olurdu zaten ama şimdi daha fena :KK43: umarım değildir

benim yaz aylarında normalde de olurdu zaten ama şimdi daha fena :KK43: umarım değildir
daha önce hiç olmadığı için benim aklıma direkt çatlama meyili geldi.inşallah değildir. küçük göğüslerim bi de çatlarsa iğrenç bişi olur :/

daha önce hiç olmadığı için benim aklıma direkt çatlama meyili geldi.inşallah değildir. küçük göğüslerim bi de çatlarsa iğrenç bişi olur :/
ben krem kullanmaya başladım artık ama göğüslerime hergün sürmüyorum açıkcası.

ay ne yapacağımı bilemedim, mahvediyor beni. imkanım olsa sutyensiz geleceğim işe :KK70: bugün farklı bir sütyen taktım. penyeler varya onlardan mı alsam acaba?
Penye ne kadar saglikli olur bilemedim ama nefes aldirmasi acisindan sporcu bustiyeri kullanabilirsin. Hem rahat hareket saglar hem hava aldirir.

Benim ilk aylarda cok kasiniyodu. Ama simdi terleme daha fazla. Kilo arttikca terde artiyo. Pek fena. Atlet tarzi olan sutyenler bi nebzede olsa rahatlatiyo.

Al al ben onlar olmadan yapamaz oldum içinde bide Uçlar belli olmasın diye destek koymuşlar harika Penye sütyen candir :))))

Kızlar toplarlayıcı sutyenler çok rahat telli olanlardan kullanıyorum cok rahatım tavsiye ediyorum. Ayrıca kaşıntı sebebi hem sut damarları gelişiyor hemde büyüdüğü için deri kuruyor ve geriliyor. Onun için de bebe yağı kullanabilirsiniz .

Kızlar toplarlayıcı sutyenler çok rahat telli olanlardan kullanıyorum cok rahatım tavsiye ediyorum. Ayrıca kaşıntı sebebi hem sut damarları gelişiyor hemde büyüdüğü için deri kuruyor ve geriliyor. Onun için de bebe yağı kullanabilirsiniz .
EVET SANIRIM ONDAN DOLAYI BİRDE SICAK MAHVEDİYOR :/

X