Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ne yapacağımı bilemedim, mahvediyor beni. imkanım olsa sutyensiz geleceğim işe bugün farklı bir sütyen taktım. penyeler varya onlardan mı alsam acaba?Gogusler buyudugu icin kaşınıyor sanirim bende de kaşıntı oluyor bazen. Ben 1 beden buyuk sutyen kullaniyorum.
ben denemedim henüz ama penye olanları falan denemeyi düşünüyorum. birde sıcak olunca hava daha fena yaaKizlar benimde goguslerim cok kotu durumda napicam bilmiyorum atlet tarzi olanlari deneyen var mi
Yaz ayı çok fena ya. Ben antalya'da yaşıyorum hele burası varya nefes alınmıyorBende de aşırı terleme oluyor
benim yaz aylarında normalde de olurdu zaten ama şimdi daha fena umarım değildirbende de var o kaşıntı. normalde göğüsleri küçük olan biriyim, ne yapacağımı da bilemedim. umarım o kaşıntılar sıcaktandır, çatlama ibaresi değildir :/
daha önce hiç olmadığı için benim aklıma direkt çatlama meyili geldi.inşallah değildir. küçük göğüslerim bi de çatlarsa iğrenç bişi olur :/benim yaz aylarında normalde de olurdu zaten ama şimdi daha fena umarım değildir
ben krem kullanmaya başladım artık ama göğüslerime hergün sürmüyorum açıkcası.daha önce hiç olmadığı için benim aklıma direkt çatlama meyili geldi.inşallah değildir. küçük göğüslerim bi de çatlarsa iğrenç bişi olur :/
ben kremden ziyade zeytinyağı sürüyorum, hiç krem kullanmadım hayatımda ne kullanacağımı da bilmiyorum.ben krem kullanmaya başladım artık ama göğüslerime hergün sürmüyorum açıkcası.
Penye ne kadar saglikli olur bilemedim ama nefes aldirmasi acisindan sporcu bustiyeri kullanabilirsin. Hem rahat hareket saglar hem hava aldirir.ay ne yapacağımı bilemedim, mahvediyor beni. imkanım olsa sutyensiz geleceğim işe bugün farklı bir sütyen taktım. penyeler varya onlardan mı alsam acaba?
hmm evet bu daha mantıklı sanırımPenye ne kadar saglikli olur bilemedim ama nefes aldirmasi acisindan sporcu bustiyeri kullanabilirsin. Hem rahat hareket saglar hem hava aldirir.
Al al ben onlar olmadan yapamaz oldum içinde bide Uçlar belli olmasın diye destek koymuşlar harika Penye sütyen candir :))))ay ne yapacağımı bilemedim, mahvediyor beni. imkanım olsa sutyensiz geleceğim işe bugün farklı bir sütyen taktım. penyeler varya onlardan mı alsam acaba?
EVET SANIRIM ONDAN DOLAYI BİRDE SICAK MAHVEDİYOR :/Kızlar toplarlayıcı sutyenler çok rahat telli olanlardan kullanıyorum cok rahatım tavsiye ediyorum. Ayrıca kaşıntı sebebi hem sut damarları gelişiyor hemde büyüdüğü için deri kuruyor ve geriliyor. Onun için de bebe yağı kullanabilirsiniz .
en kısa zamanda almalı :)Al al ben onlar olmadan yapamaz oldum içinde bide Uçlar belli olmasın diye destek koymuşlar harika Penye sütyen candir :))))
en kısa zamanda almalı :)Al al ben onlar olmadan yapamaz oldum içinde bide Uçlar belli olmasın diye destek koymuşlar harika Penye sütyen candir :))))