- 2 Mart 2024
- 669
- 122
-
- Konu Sahibi bayanacizane
Ben de hep acıkma vardı da böyle bir saatte hemen acıkmıyordum normal olsun da yüz kilo oluruz ne yapalımhemen değil ama 1-2 saat sonra acıkıyorum. yemeyince de basım dönüyor, gözlerim kararıyor. normal gayet
5 aylık hamileyim hala aynı durumdayım. Midem yanıyor yemeyince, bulantı oluyor.Ben de hep acıkma vardı da böyle bir saatte hemen acıkmıyordum normal olsun da yüz kilo oluruz ne yapalım
Şekerinize falan baktırdınız mı netten baktığımda hipoglisemi diyor sağlık ocağına gidip baktırcam iki gündür çok sık var normal gelmedi5 aylık hamileyim hala aynı durumdayım. Midem yanıyor yemeyince, bulantı oluyor.
Şekerime falan baktirdim hiçbir sıkıntı yok. Ama yine de baktırın. Ben yarın yine baktiracagim hattaŞekerinize falan baktırdınız mı netten baktığımda hipoglisemi diyor sağlık ocağına gidip baktırcam iki gündür çok sık var normal gelmedi
Baktıralım valla hamilelik açlığı olur da böyle sık olmaz herhaldeŞekerime falan baktirdim hiçbir sıkıntı yok. Ama yine de baktırın. Ben yarın yine baktiracagim hatta
Benim midem öyle yanıyor ki bazen gece uyandırıyor beni. 2 gecedir 4'te kalkıp elma yiyip yatiyorum. Umarım normaldir ve gecer bu durumBaktıralım valla hamilelik açlığı olur da böyle sık olmaz herhalde
Bildiğim kadarıyla diyet listesi veriyorlar şekerle alakalı olunca doktora gidince sorcam mesela tokluk şekeri varsa meyveyi tek başına yemeValla bende senin gibiyim canım, şeker ölçtüm bir süre doktor saat başı bir şeyler at ağzına dedi… şekerim aşırı inip yükseliyor…
O sebeple baş dönmesi de oluyor…
İki hafta kaldı doğumuma doktor idare et değerlerin düzelecek dedi bende saakkkınnn diyet listesi vermeyin ağlamam gelir dedimBildiğim kadarıyla diyet listesi veriyorlar şekerle alakalı olunca doktora gidince sorcam mesela tokluk şekeri varsa meyveyi tek başına yeme
Mide yanması normal diye biliyorumBenim midem öyle yanıyor ki bazen gece uyandırıyor beni. 2 gecedir 4'te kalkıp elma yiyip yatiyorum. Umarım normaldir ve gecer bu durum
Az bi zaman kalmış bitecek tabi kiİki hafta kaldı doğumuma doktor idare et değerlerin düzelecek dedi bende saakkkınnn diyet listesi vermeyin ağlamam gelir dedim