merhaba arkadaslar 15+4 günlük gebeyim.arada bir sucuk cok canim istiyor yiyiyorum.ama iyicene pişiriyorum tavada acaba tehlikelimi...yemesemmi hiççç...sizler yiyiyormusunuz..hani diyolar ya sakatad-çiğ köfte-salam sucuk sosis pastirma kavurma mayonez maydonoz adacayi rafadan çiğ yumurta yasak olan ürünler...başka yasak olan ürünler nedir varmi bilen fikri olan yazarsaniz sevinirim..birde sucugu pişirip yesek yine tehlikelimi...
Bu konuda bildiklerimizi yazarsak en azindan bilgimiz olur ve yemeyiz tehlikeli olan seyleri...
Merhaba arkadaslar 15+4 günlük gebeyim.arada bir sucuk cok canim istiyor yiyiyorum.ama iyicene pişiriyorum tavada acaba tehlikelimi...yemesemmi hiççç...sizler yiyiyormusunuz..hani diyolar ya sakatad-çiğ köfte-salam sucuk sosis pastirma kavurma mayonez maydonoz adacayi rafadan çiğ yumurta yasak olan ürünler...başka yasak olan ürünler nedir varmi bilen fikri olan yazarsaniz sevinirim..birde sucugu pişirip yesek yine tehlikelimi...
Bu konuda bildiklerimizi yazarsak en azindan bilgimiz olur ve yemeyiz tehlikeli olan seyleri...
İyi de sen daha bunları sayarken ben çiğ köfte diye ağzımın suyu akmaya başladı bilecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook bunları yemeden nasıl yaşar insanCADIARZU
Merhaba arkadaslar 15+4 günlük gebeyim.arada bir sucuk cok canim istiyor yiyiyorum.ama iyicene pişiriyorum tavada acaba tehlikelimi...yemesemmi hiççç...sizler yiyiyormusunuz..hani diyolar ya sakatad-çiğ köfte-salam sucuk sosis pastirma kavurma mayonez maydonoz adacayi rafadan çiğ yumurta yasak olan ürünler...başka yasak olan ürünler nedir varmi bilen fikri olan yazarsaniz sevinirim..birde sucugu pişirip yesek yine tehlikelimi...
Bu konuda bildiklerimizi yazarsak en azindan bilgimiz olur ve yemeyiz tehlikeli olan seyleri...[/QUO
ELBETTE YİYECEKSİN AMA ABARTMADAN BENİMDE CANIM İSTEDİ DOKTORUMLA GÖRÜŞTÜM İYİCE PİŞİR VE ÇOK NADİR TÜKET DEDİ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?