Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende de aynı sorun var ve göğüslerim de çok büyüdü hamile sütyenleri nasıl rahat mı? ayrıca evde de kullanmamız gerekiyor yoksa sarkar diye korkuyorum
Bende sutyensiz duramayanlardanım. Takmadığımda meme ucum giysiye sürtündüğü için daha çok rahatsız oluyorum. Bu yüzden penye, balensiz sutyenlerden aldım şimdi çok rahat ediyorum.
göğüslerim zaten normaldede biraz büyük ve hamilelikte iyice şişti, bende sıkılıyorum takmktan ama çoğu arkadaş gibi sarkar diye kortuğum için takıyorum, daha önceden de süngersiz sutyen kullanırdım, toparlayıcı olanlardan, hala onlardan kullanıyorum, bunlar çok rahat oluyo, diğer süngerli sutyenlerle rahat edemiyorum.
ben gebelıkten once sutyensız duramazdım ama sımdı evde sutyensız duruyorum ancak bıyere gıdersem takıyorum oda mecburen allahtan goguslerım cok buyumedı kucuktu zaten sımdı 1 beden fılan buyudu.
bende evde takmıyorum...hamilelik öncesinde de takmazdım zatii..duramam valla onlarında canı var ayol daral geliyooo...hiçte sarkmadı ikinci hamileliğim:CüvCüv: