hamilelikte spor

elif_ibo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
54
2
18
kızlar bende 5 hafta 3 günlük hamileyim ve bu sabah doktor muayenesine gittimi benim gibi yeni anne adayları varmı aramızda ,
ilk ultroson görüntümü de aldım

ayrıca hamilelikte twist shape aleti kullanan varmı acaba aranızda , bebeğe zararı olurmu acaba ?:44:

kızlar bende 5 hafta 3 günlük hamileyim ve bu sabah doktor muayenesine gittimi benim gibi yeni anne adayları varmı aramızda ,
ilk ultroson görüntümü de aldım Eki Görüntüle 783374

maşallah Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.. hamileyken en iyi spor yürüyüş bence fazlası zarar :)

ilk ultroson görüntümü de aldım Eki Görüntüle 783374

maşallah!sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini.Hamilelik bazı sporları ve diyeti sevmiyor.sen yürüyüşünü yap,yeter.

Merhaba,

Hamile kalmadan önce düzenli ve ağır kardiyo ve ağırlık antremanları yapan biri olarak tavsiyem öncelikle ilk 3 ay kendini riske atmaman.. Sporu geç bir yere uzanıp , alışveriş torbası taşırken bile dikkat etmelisin. 3ay sonunda doktorunun tavsiyesini alarak yuruyus, yuzme ,bilincli streching hareketleri , az kilo ile oturarak yapabikecegin kol hareketleri , hamile squad'ı , imkanın varsa hamike pilateai veya yoga yapabikirsin. Kalp ritmini üst seviyeye çıkartmadan ve zorlanmadan hareketli hamilelik sağlıklıdır eğer bir problemin yok ise... Sağlıklı ve hareketli günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…