• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte solunum cihazı

nur355

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
828
214
18
Arkadaşlar burnum tıkalı solunum cihazı kullansam olur mu nefes alamıyorum sadece suyla çalıştırsam işe yarar mı

Buhar makinelerini mi kastediyorsunuz? Ben kullanıyordum geceleri rahatlatıyor.

Yok şu ventolin koyulanlar hani maskeli olan
Hayır bence sakın kullanmayın o cihazlar burun tıkanıklığı için değil o2 eksikliği için kendinize veya bebeğe zarar verirsiniz Allah korusun. Buhar makinelerinden alabilirsiniz zaten doğumdan sonra bebek için de kullanacaksınız.

Hayır bence sakın kullanmayın o cihazlar burun tıkanıklığı için değil o2 eksikliği için kendinize veya bebeğe zarar verirsiniz Allah korusun. Buhar makinelerinden alabilirsiniz zaten doğumdan sonra bebek için de kullanacaksınız.
Burun tıkanıklığı için kullanan varmış hem ventolin kullanmicam sadece su

Yani ne diyebilirim yanlış yönlendirmek istemem ama isterseniz maskeyi tam burnunuza dayamadan belli bi mesafeden deneyin

Bu cihazın adı neydi doktoruma sorayım en iyisi birde burun bandi kullansam olur mu
Burun bandı ben kullanmadım buhar makinem var diye ama öneren memnun kalan çok gördüm bunu kullanabilirsiniz

Eklentiler

• IMG_6824.jpeg
    IMG_6824.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 8
Back