Hamilelikte sol tarafta ağrı..

durumLeyla25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
121
33
98
18 haftamdaym sol tarafım çok ağrıyor özellikte ayakta çok kalınca ağrım artiyo ama özellikle sol yanım agriyor bilgisi olan var mı?

Dayanılmayacak kadar çok ağrıyorsa doktorunuza muhakkak söyleyin veya gidin. Ben 19. Haftamda belimin sol tarafında ve sol kalcamda ağrı ile gittim meğer kum döküyormuşum, bel fıtığı başlangıcı var dedi bide yani muhakkak görünün derim. Bugün Sadece Oğluma ayakkabı almaya gittim carsiya bu saate kadar hala sol belim ve kalcam ağrıyor. Gerçekten çok zor. Geçmiş olsun

Agri normal kabul ediliyor cogu kez. Agri esigin dusukse cok hissediyor olabilirsin. Tabi doktor da danismak gerek.

Bende agri oldugunda idrat yolu enfeksoyinu cikmisti bol su içerek atlattim. Saglik ocagi idrar yolu enf. Test yapıyor cnm

Yok kızlar ilk hamileliğimde böyle ağrım yoktu bu ikinci gebeliğim hep ağrılarım oluyo normal diyor Dr herşeye bunun cinsiyet erkek kimisi farklı olur diyor zaten kontrolum var gidicem ama sorayım dedim idrar yolu enfeksiyonu şüphe ettik ama çıkmadı bol su içiyorum bende ilk bebegimde böyle ağrıları 7.aydan sonra çekmeye başlamıştım bu sefer bebek rahme girdi gireli çekiyorum neyse sağlıklı olsunda yapacak bişi yok hayırlısı ile bebislerimizi kucagimiza alırız kizlar...

Benim de belimin sağ tarafı ve sol kasığım ağrıyor bebeğin gelişimi bu haftalarda hızla arttığı için bu tip ağrılar normal benimde oğluşum olcak okudum oğlanlarda daha çok bel ve kasık ağrısı oluyormuş. Doktorum bol bol lor peyniri yememi önerdi kalsiyum açısından zengin şeyler tüketmeye çalışıyorum. İleride daha da artacakmış malum :) çok geçmiş olsun

Birde bel oyuğunun altına yastık koyup yan yat (soluna doğru yatınca daha çabuk geçiyor) ağrın hafifliyor

Benimde özellikle sol tarafım ağrıyor 4-5 haftalık hamileyim inşallah sorunsuz bir şekilde sağlıcakla kucagimiza alırız bebislerimizi

geçmiş olsun canım benim de var sol kasıkta ağrım özellikle az iş yapayım bu hafta başladı dün de vardı olur diyorlar şiddetlenirse git doktora benc ede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…