- 2 Aralık 2023
- 10
- 1
- 35
- Konu Sahibi cigdemgms44
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum. 35+5 günlük erkek bebek hamileyim. Yaş 34 ilk 6 ay bel ağrısı dışında bir şikayetim yoktu. Ama 6 aydan sonra sol kalça kemiğinden başlayan ağrım diz kapağı sonradan baldira kadar indi ayak bileğim hariç. Belimde kırılmadan dolayı 6 adet platin var. Beyin cerrahisi platinlerden olmadığını söyledi hatta normal doğum yapabilirsin dedi. Ama gelin görün ki sancidan ne uyku kaldı ne yürüme topalliyorum her gece her sabah ağlayarak yatıp kalkıyorum tek uygulanan parasetamol (parol Serum) günde 4 defaya kadar serbest ama vurdurmamak için direniyorum. Fizik ramatoloji beyin cerrahisi ultrason hiç biri ne olduğunu anlamıyor. Şişlik var ya kemik erimesi yada kemik zedelenmiş diyorlar son zamanların olduğu için de emar da yasak artık. Kadın doğum göbekten kan sulandirici iğne verdi 10 gündür vuruyorum doğuma kadar vuracakmışim pıhtı olusmasin diye. Magnezyum kalsiyum d vitamini ve iyi beslenme herşeye uydum ama engel olmadı bu kalça bacak ağrısına benimle aynı durumda olan çaresini bulan var mı artık dayanacak gibi değilim ihtiyaç gidermek için oturup kalkamıyorum bile tek başıma varsa dermanını bilen yardımcı olsun kızlar dayanamıyorum