hamilelikte soğuk algınlığı için ilaç kullanan var mı?

leylaaa07

içimde bir kıpırtı var :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
705
0
30 haftalık hamileyim kulak ve boğaz ağrısı nedeniyle doktora gittim ve doktor soğuk algınlığı teşhisi koydu hamile olduğumdan dolayı yüksek dozda ilaç yazamam dedi antibiyotik, boğaz ve burun spreyi ve ağrı kesici verdi prospektüsü okuduğumda gebelikte kullanılmamalıdır diyo hamileleikte böyle bi sorun yaşayıp bu tür ilaç kullananlar varmı?

ben kullandım antibiyotik mecburdum doktor çok kötü enfeksiyon kapmışsın dedi bol bolıhlamur iç evin içine soğan koy mikropları topluyr sprey vermişti kullanmadımsadece antibiyotiği 1hafta kullandım allah şifa versin

ben kullandım antibiyotik mecburdum doktor çok kötü enfeksiyon kapmışsın dedi bol bolıhlamur iç evin içine soğan koy mikropları topluyr sprey vermişti kullanmadımsadece antibiyotiği 1hafta kullandım allah şifa versin

sağol canım sprey neden kullanmadın bende kendi doktorumu aradım sadece burun spreyini kullan dedi bide ağrı kesici. spreyi kullanmayayımmı acaba zararı olurmu? antibiyotikte bende mantar yapıyo onuda kullanma dedi doktor çok zor durumda kalırsan kullan dedifisfisfis

bende iki defa üşüttüğüm için bir de böbreklerimde taş oluştuğu için 3 kez kullanmak zorunda kaldım.burun spreyini deniz suyu olrak kullandım en az yan etkisi olan oymuş.kullanmak kötü ama kullanmamak bazen daha çok zarar verir bebeğe dediler mecburen kullandık

bende iki defa üşüttüğüm için bir de böbreklerimde taş oluştuğu için 3 kez kullanmak zorunda kaldım.burun spreyini deniz suyu olrak kullandım en az yan etkisi olan oymuş.kullanmak kötü ama kullanmamak bazen daha çok zarar verir bebeğe dediler mecburen kullandık

canım ya deniz suyu olarak eczanelerdemi satılıyo bana verdiklerinin adı otrivine diye bi sprey ya öle bişi varda niye onu vermedi yaa üffakannehir

ben ilk 3 ay içinde gecimirştim cok kötüydü.augnmentin ve parol verdi..

X