R reyser Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2013 32 0 26 İstanbul 14 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi reyser #1 Arkadaslar 5 aylik hamileyim siyah uzum cekirdegi cok yararliymis hamileyken yememde bi sikinti olurmu sizce?
Arkadaslar 5 aylik hamileyim siyah uzum cekirdegi cok yararliymis hamileyken yememde bi sikinti olurmu sizce?
R reyser Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2013 32 0 26 İstanbul 14 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi reyser #2 Kimsenin bir bilgisi yokmu kizlar yardim lutfen yanlis biseyse yemek istemiyorum
zikzak Bi Tek Sen Eksiksin Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 1.934 69 118 14 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi reyser #3 druna sor bence
RUYAbuse A.Ş.K en Çok Bize YaKıŞıR.... Kayıtlı Üye 29 Haziran 2012 1.914 378 398 14 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi reyser #4 Gönül rahatlığıyla yiyebilirsin....GERçekten de çok faydalı.... DEmir eksikliği hiç çekmezsin...HEm hamileliğinde ,, hem de doğum sonrası zinde olmanı sağlar.... AMA Kalsiyumlu yiyeceklerle beraber tüketme.......
Gönül rahatlığıyla yiyebilirsin....GERçekten de çok faydalı.... DEmir eksikliği hiç çekmezsin...HEm hamileliğinde ,, hem de doğum sonrası zinde olmanı sağlar.... AMA Kalsiyumlu yiyeceklerle beraber tüketme.......
R reyser Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2013 32 0 26 İstanbul 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi reyser #5 RUYAbuse .!.: Gönül rahatlığıyla yiyebilirsin....GERçekten de çok faydalı.... DEmir eksikliği hiç çekmezsin...HEm hamileliğinde ,, hem de doğum sonrası zinde olmanı sağlar.... AMA Kalsiyumlu yiyeceklerle beraber tüketme....... Genişletmek için tıkla... Onlar nedir acaba nelerle beraber tuketmemeliyim
RUYAbuse .!.: Gönül rahatlığıyla yiyebilirsin....GERçekten de çok faydalı.... DEmir eksikliği hiç çekmezsin...HEm hamileliğinde ,, hem de doğum sonrası zinde olmanı sağlar.... AMA Kalsiyumlu yiyeceklerle beraber tüketme....... Genişletmek için tıkla... Onlar nedir acaba nelerle beraber tuketmemeliyim
RUYAbuse A.Ş.K en Çok Bize YaKıŞıR.... Kayıtlı Üye 29 Haziran 2012 1.914 378 398 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi reyser #6 reyser .!.: Onlar nedir acaba nelerle beraber tuketmemeliyim Genişletmek için tıkla... Mesela süt , yoğurt gibi yiyeceklerle beraber tüketme... ÇÜnkü kalsiyum demiri öldürüyor....O yüzden aynı anda tüketme.... Ayrıca çekirdekli kuru üzümün kendisini de yiyebilirsin çünkü 2 - 3 gün içinde kanını yükseltiyor.... BEn 1- 2 kilo yemiştim sadece kanımı çok yükseltmişti.....ÇOkk faydalı bebeğin ve senin için... Son düzenleme: 15 Temmuz 2013
reyser .!.: Onlar nedir acaba nelerle beraber tuketmemeliyim Genişletmek için tıkla... Mesela süt , yoğurt gibi yiyeceklerle beraber tüketme... ÇÜnkü kalsiyum demiri öldürüyor....O yüzden aynı anda tüketme.... Ayrıca çekirdekli kuru üzümün kendisini de yiyebilirsin çünkü 2 - 3 gün içinde kanını yükseltiyor.... BEn 1- 2 kilo yemiştim sadece kanımı çok yükseltmişti.....ÇOkk faydalı bebeğin ve senin için...
R reyser Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2013 32 0 26 İstanbul 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi reyser #7 RUYAbuse .!.: Mesela süt , yoğurt gibi yiyeceklerle beraber tüketme... ÇÜnkü kalsiyum demiri öldürüyor....O yüzden aynı anda tüketme.... Ayrıca çekirdekli kuru üzümün kendisini de yiyebilirsin çünkü 2 - 3 gün içinde kanını yükseltiyor.... BEn 1- 2 kilo yemiştim sadece kanımı çok yükseltmişti.....ÇOkk faydalı bebeğin ve senin için... Genişletmek için tıkla... Zaten direk kendisini yiyorum kurultulmuş olanını her gun 15 20 tane yemeye çalışıyorum 1 avuçta fınfık fıstık cevız her gun yemeye çalışıyorum.Geceleri yatarkende mutlaka 1 bardak süt tüketiyorum
RUYAbuse .!.: Mesela süt , yoğurt gibi yiyeceklerle beraber tüketme... ÇÜnkü kalsiyum demiri öldürüyor....O yüzden aynı anda tüketme.... Ayrıca çekirdekli kuru üzümün kendisini de yiyebilirsin çünkü 2 - 3 gün içinde kanını yükseltiyor.... BEn 1- 2 kilo yemiştim sadece kanımı çok yükseltmişti.....ÇOkk faydalı bebeğin ve senin için... Genişletmek için tıkla... Zaten direk kendisini yiyorum kurultulmuş olanını her gun 15 20 tane yemeye çalışıyorum 1 avuçta fınfık fıstık cevız her gun yemeye çalışıyorum.Geceleri yatarkende mutlaka 1 bardak süt tüketiyorum
E emma79 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2011 103 4 48 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi reyser #8 Ben her sabah mutlaka 2 tane ceviz yiyorum üzümü duymamıştım bu saatten sonra bir işe yaramaz bende sanırım
Ben her sabah mutlaka 2 tane ceviz yiyorum üzümü duymamıştım bu saatten sonra bir işe yaramaz bende sanırım
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi reyser #9 Üzümü bende duymamıştım bilgimiz olsun :)
KadinlarKulubu Portal Editör İçerik Editörü 21 Ağustos 2011 5.186 596 198 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi reyser #10 Hamilelikte Kuru Üzüm Yemek Ve Faydaları